Články

přeposlat článek tisknout

With Full Force IX.

  • kdy: 5.-7.7.2002
  • kde: Německo

Zdar Pardálové!
Tož su zpátky z Deutschlandu, už ho mám plný zuby, a jelikož jsou všichni spolupracující kolíci odjetí, mám chvilku něco naškrábat.

5.7.2002 - pátek
Tak pátek byl nadupaný a našlapaný (na...), že to musela být fuška i
pro čtyřnohé vytrvalce.
dew.scented - německá odpověď na Slayer. Tvrdě řezající mašina a pro všechny slušný úvod. arch.enemy - melodický death metal made in Sweden. Všichni chlapi museli jít do kolen - půvabná vokaliska (?) Angela a její drsný chráplák musel dostat i mrtvého. cannibal.corpse - dnes už smrtící legenda, co více dodat. Vždy skvělí a bezchybní. Nad tím vším všedrtící voka(na)lista Corpsegrinder, we love it. hypocrisy - geniální porce úderného švédského deathu. Tu pádícího šílenou rychlostí a občas sklouzávající až do proklatě pomalých melodických pasáží. Bez čeho se nedá žít je pecka "Apocalypse", doporučuji všem. halford - metalový bůh opět dokázal, že není lepšího pěvce na rockovém Olympu, a to i při naprosto (během víkendu jediným takovýmto) zkurveným zvuku. slayer - nemohlo být lepšího zakončení páteční hlavní scény. Zaznělo vše, co zaznít mělo a muselo. Vše v geniálním provedení a za naprosto křišťálového zvuku. Vidět Slayer a zemřít... grave - jeden z výlupků noční stanové scény. Reunion jedné z legend švédské drtící scény - spolehlivý výkon, všichni byli spokojeni. lock.up - superprojekt členů Napalm Death, Dimmu Borgir.. a nad tím vším ďábelský zpěvák (tajtrlík) Tompa. Strhující všedrtící grind. Super pecka nad ránem a na závěr ještě cover od Terrorizer.
A co uniklo našemu sluchu a zraku - dead.kennedys, marduk, impaled.nazarene, behemoth, d.r.i...

6.7.2002 – sobota
haemorrhage - potrhlý grind s ještě potrhlejším zakrváceným frontmanem až ze Španělska. Tož si zatrsáme, bomba. pungent.stench - další reunion show. Death v podání těchto rakušáků musel rozhýbat všechny, super music.
pro-pain - NY Hard-Core. Vybroušené hlavy všech členů házely prasátka v sobotním odpoledni. Nabušené vystoupení, opravdu těžkotonážní náklep. kreator - další legenda, tentokráte německého thrashe. Skvělé vystoupení - Mille vztekle deklamoval do mikrofonu a kapela jela jek namydlenej blesk a na závěr hymna "Flag Of Hate". agnostic.front - opět HC a opět NY. Jak jinak, spolehliví jako vždy, jdeme do kotle, hoblůůůjjj. motorhead - praotcové rock´n´rollu s dědouškem Lemmym jako vždy všem nakopali prdele a ukázali mladým, kdože jim vykopal cestu.
A co tentokráte uniklo naším smyslům - třeba zimmer´s.hole, such.a.surge, atd.

7.7.2002 - neděle
disharmonic.orchestra - další reunion a další rakušácí. Vynikájící death klasického střihu, strhující. immortal - norští havrani, war-paintem vyzbrojení blackouni. Možná jedno z nejmilejších překvapení hlavní scény. Vynikající nášup s nevraživým Abbathovým skřehotáním, tip pro všechny. exploited - punk is not dead! Jó, dokud budou žít tito maníci, tak bude žít i punk. Kotel se vařil, jak nikdy předtím. Super, Sex and Violence. machine.head - nečekaně skvělé zakončení festiválku - výborný zvuk, všechny hitovky a navíc metallická "Creeping Death" zajisté usmrtili již zbytky (několik desítek tisíc) přeživších!
A co uniklo naším již naprosto udemřelým smyslům - tak to po mně
nechtějte, už jsem byl fakt mrtvej.

O zázemí a ostatních věcech nemá cenu hovořit. Vše skvělé (posraný
hajzlíky, obechcaný ploty, spousta kámošů... great!). Ať žije METAL!

Jiné názory

Přihlašte se pro přidávání vlastních komentářů.