Videa For Today, Forgotten Tears a Adrenaline Mob (lyric)

♫ Video FOR TODAYFight The Silence režíroval Daniel Davison, deska vyjde v únoru u Razor & Tie.

♫ Video FORGOTTEN TEARSBreathe New Life režíroval Tommy Antonini.

♫ Nové lyric video mají ADRENALINE MOB - Come On Get Up najdete na chystané novince Men Of Honor (24/02/14, Century Media Records).

01. Mob Is Back
02. Come On Get Up
03. Dearly Departed
04. Behind These Eyes
05. Let It Go
06. Feel The Adrenaline
07. Men Of Honor
08. Crystal Clear
09. House Of Lies
10. Judgment Day
11. Fallin' To Pieces

A.J. Pero - Drums
Russell Allen - Vocals
Mike Orlando - Guitar
John Moyer - Bass
Rich Ward - Guitar

Vydavatel: Century Media Records