Singl Linkin Park na soundtracku k Tranformers

Třetí díl blockbusteru Transformers: Dark Of The Moon (režie Michael Bay, premiéra 01/07/11) bude doprovázet hudba LINKIN PARK  Iridescent.

The Requiem (02:01)
The Radiance (00:57)
Burning in the Skies (04:13)
Empty Spaces (00:18)
When They Come for Me (04:53)
Robot Boy (04:28)
Jornada del Muerto (01:34)
Waiting for the End (03:51)
Blackout (04:39)
Wretches and Kings (04:10)
Wisdom, Justice, and Love (01:38)
Iridescent (04:56)
Fallout (01:23)
The Catalyst (05:42)
The Messenger (03:01)

Vydavatel: Warner Bros.