Nové skladby In Flames, Obituary, Asphyx a Prophets Of Rage

PROPHETS OF RAGE - The Party's Over (The Party's Over (EP), 26/08)

IN FLAMES - The End (Battles, 11/11, Nuclear Blast)

OBITUARY vydají v říjnu singl Ten Thousand Ways To Die, bude na něm i tato skladba - Loathe.

ASPHYX - Incoming Death (Incoming Death, 30/09, Century Media Records)

01. Candiru
02. Division Brandenburg
03. Wardroid
04. The Feeder
05. It Came From The Skies
06. The Grand Denial
07. Incoming Death
08. Forerunners Of The Apocalypse
09. Subterra Incognita
10. Wildland Fire
11. Death: The Only Immortal

Martin van Drunen – vocals (1990–1992, 2007–present), bass guitar (1990–1992)
Alwin Zuur – bass guitar (2010–present)
Paul Baayens – guitar (2007–present)
Stefan Hüskens - drums (2014–present)

Vydavatel: Century Media Records