Nové skladby Chelsea Wolfe a Counterparts

You’re Not You Anymore, nová deska COUNTERPARTS, vyjde 22. září u Pure Noise Records.

Druhý singl CHELSEA WOLFE z Hiss Spun.

1. Spun
2. 16 Psyche
3. Vex
4. Strain
5. The Culling
6. Particle Flux
7. Twin Fawn
8. Offering
9. Static Hum
10. Welt
11. Two Spirit
12. Scrape

Chelsea Wolfe: vocals, guitar
Troy Van Leeuwen (Queens of the Stone Age) - lead guitar

Ben Chisholm: keys, bass, electronics
Jess Gowrie: drums
Bryan Tulao: guitar

Aaron Turner (Old Man Gloom, SUMAC) in song Vex

Vydavatel: Sargent House