Forum

Přihlašte se pro přidání odpovědi.

Citát ROKU !!!!!

Order From Chaos, this band knows how to metal and they know how to satan and they most definitely know how to arghgh. It dosen't suck dick and thats why faggots don't like them. I have entered the stillbirth machine, I suggest you cum too.

A fishing mate of mine Hushy from Trench Hell said he saw Rok the other day with a shirt he drew up with a brim with SS helmet, bombs attached to its fins and Brim Blitzkreig written above it. Classic shit!

cely
issuu.com/vonhelle/docs/ub_2/41

orientalni arabesky
orientalni arabesky
orientalni arabesky

jojo, to je peklo

"Od bizarních klávesových melodií experimentálních ABSTRACT ESSENCE přes nevýrazný black’n’roll RAVENCULT po mizernou deathmetalovou hlukovou stěnu DEAD CONGREGATION, žádný ze zbylých účinkujících nesahal ROTTING CHRIST po kotníky. " :))) ...
.. jako vkus je jedna věc, ale v kontextu ... prostě Vrbková je "profík" :) zdroj:
www.spark-rockmagazine.cz/hellenic-darkness-festival-2013-232013-pra

"a orientální arabesky" taky dávají

"Už jen čekám na varování, že na německých a rakouských hranicích stojí divize horských myslivců pro případ, že aristokratický degenerát nezvítězí."

---

po dlouhy dobe jsem zavital a nahodne klikl na par veci, jedno vetsi masakr nez druhy.) par vyberovych si dovolim

abbartos.wordpress.com

Jakkoli se Franz tváří jako člověk stojící mimo hlavní proud, člověk politikou nepolíbený, jakási politická tabula rasa, tedy pro mnohé zcela ideální kandidát, protože ho vnímají jako toho, kdo stojí mimo systém, jsem přesvědčen, že i Franz patří do stejné “party kluků, co spolu mluví.” Nemluvím nyní o politice, ale řekněme o jakési zednářské angažovanosti.
...
Jinými slovy, Franz by do tohoto “fašistického hnutí”, jak o Janečkovi a spol. mluví mezi řádky například prezidentův syn Václav Klaus ml., pěkně zapadl. Okultismus, magie a zednářství by mohly být dostatečnými spojovacími prvky těchto mužů (dva trojúhelníčky, které Franz graficky používá ve své kampani, mohou snadno vytvořit Davidovu hvězdu, která je zároveň oblíbeným symbolem ve svobodném zednářství).

--

Pokud kniha není fikce, jak dnes Gál v rozporu se svými dřívějšími prohlášeními tvrdí (či pokud není smyšleným obviněním ze strany tzv. holokaustového průmyslu, který má v Češích záměrně vzbudit pocit viny, že jsou stejně tak hrozní jako Němci a že i oni mají svůj malý koncentrák, za který se budou do konce života stydět), pak by tato temná minulost Schwarzenbergovy rodiny vysvětlovala jeho dnešní hujersky proizraelské postoje i jeho angažmá v organizování piety na místě bývalého tábora.

--

Je to totiž Boží milost, která lidem odpouští hříchy a činí z nich spravedlivé před Bohem proto, že někdo jiný (Kristus) už za jejich hřích dostatečně pykal a nesl trest.
...
Amnestie má v sobě něco podobně nadpřirozeného. Nejenže hříšníky propouští na svobodu, ale ještě znamená, že je jejich provinění smazáno – je na ně pohlíženo, jako kdyby nebyli nikdy odsouzeni. Podobně i Boží milost nejen odpouští, ale i zapomíná, očišťuje a činí člověka zbrusu novým. Dává mu druhou šanci.
...
Psal-li jsem výše o tom, že prezident tímto činem naboural jakýsi mediální obraz (svůj či obecně české politiky jako takové), jsem zároveň dalek toho tvrdit, že to udělal záměrně a účelově. Zcela jistě mu nešlo o vylepšení své popularity (jeho prozíraví spolupracovníci na Hradě věděli, že média vše naopak otočí proti němu, tento vývoj předjímali) ani o žádný vědomý a záměrný projev boje dobra se zlem
...
Prezident amnestii vyhlásil především proto, že jde o standardní nástroj našeho ústavního systému-
...
Vítám propuštění lidí vězněných za neplacení alimentů. To, jak je současná praxe v této záležitosti nastavena, je bezpochyby útokem na rodinu – ženy jsou vedeny k nezávislosti na mužích a podporovány v tom, aby pod smyšlenými historkami dosáhli rozvodu svého manželství, odebrání potomků otcům a vysoudění na nich mnohdy neadekvátních částek na výživném. Nechce-li či nemůže-li muž takové částky platit, může skončit až ve vězení, což je jeden z nejkřiklavějších případů současné neúcty k institutu manželství a rodiny. Je dobře, že mnoho takto perzekvovaných mužů se opět ocitne na svobodě.
...
Pro republiku bude jistě účelné, když 7000 propuštěných lidí bude pracovat, starat se samo o sebe a přispívat k prosperitě země.

--

To, že v listopadu 1989 nešlo o žádný převrat, natož pak revoluci, tak nějak tušila a tuší zřejmě většina z nás. Ale až výrok někoho takto exponovaného, jako je zástupce vedoucího Kanceláře prezidenta republiky, tedy nejbližšího spolupracovníka nejvyššího ústavního činitele, může spustit lavinu, která v myslích lidí něčím pohne. Podobně jako v pohádce o císařových nových šatech všichni vidí, jak jsme byli přes dvacet let systematicky obelháváni, ale bojíme se to říci nahlas či z toho něco konkrétního vyvodit. Petr Hájek to řekl za nás. Někdo to slovo konečně vyslovil. Sametový podvod. Lavina byla spuštěna. Hájek svá slova přitom nijak nedokládá. Nepředkládá argument, důkaz, necituje žádný tajný zápis ani nepřináší klíčové svědectví. Není to nutné. Mluví o tom s jakousi odzbrojující samozřejmostí, jako o něčem, co ani není potřeba dokládat – právě proto, že to všichni vědí. Jde jen o to si to přiznat a s touto pravdou dále pracovat.
...
Byl-li chrastavský airsoftový výstřel na prezidenta symbolickým výstřelem z Aurory, který měl zahájit konečnou fázi revoluce, pak je Hájkova kniha a některé konkrétní výroky v ní (včetně výroku-pravdy o 17. listopadu) symbolickým zahájením kontrarevoluce.

"Uklízečka ukradla vlak a nabourala do domu" (Stockholm.. prý se to skutečně stalo :) )

jsem si teď vzpomněl.na letošním brutalu,arcturus neznaje vůbec a tudíž sestava pro mě neznámá(pán za bicíma má na sobě něco,co ze strany vypadá,jako by měl kozy):
já:"...nebaví mě to vůbec,ale koukám,že jim tam hraje ženská na bicí"
žlába: "ty vole,to je HELLHAMMER !! " .)

"Jejich vystoupení začíná naprosto stylově, kdy zpěvák (atakující 4 promile alkoholu v krvi) hned při prvních tónech padá z pódia...." - Jonestown na letošním Killed by Brno :)

heh
u mě vládne
"uhoříš a zemřeš" - jarda jágr

Nominuju dvě nedávné brutusáčkovy hlášky ...

   importscript: měřítko...až po deseti festivalovejch pivech teprve poznáš kvalitní metal...na to já jsem expert...nudu gorguts prospim ale amon amarth ten tě udrží na nohou! :)  

   importscript: náhodou ten obal je super vždy jsem si chtěl takovej koupit ale přece amona amarth nemůžu že jo..suffo bude super..  

Z diskuse k nové skladbě Suffocation: www.marastmusic.com/Novinky/Novy-song-Suffocation/(diskuze)/1/(vse)/

"To buy lots of die hards, see them ebayed before you, and hear the lamentations of NWN."

( www.youtube.com/watch?v=kkSFIWzi7aA )

narazil jsem na jeho recenzi na tummo na aadvarku, je asi vsudezdejsi. premejslel jsem, jestli ma cenu vysvetlovat, ze ctyri z peti lidi v tummo maji nebo studujou PhD, takze to s tou igelitkou v textech je metafora, ze ten text opravdu neni o tom, jak se chodi do supermarketu, az tasky praskaji.. ale vysral jsem se na to.)

ad antitrend, letos tam blyo asi ctyri nebo pet dobrejch kapel, to se nestalo za celou historii toho festaku dohromady.)

reakce pod článkem:

"prosimte lado, uz se na to vyser. ty o tradicne vybornych mincing fury a crustovejch idiots parade a gride byly sice dobry, i ten o cad jen mirne zastinujicich tradicne zabavne idioty, ale lonskou demenci o dulezitych osobach sceny clankem o pocasi neprekonas. mozna bude stacit, kdyz budes produkovat hovna jenom na vinylu."

   shogun: Obloha to naprosto evidentně pochopila a rozplakala se nad tím, co viděla."
  

božííí

:DDDDDDDDDDDDDDD

   AddSatan:
   Sud:
"Docela slušná sestava."
  
On to Ladislav asi myslí dobře, ale fakt :))))))))))) zvlášť s tím pořadím :)
Každopádně pořád lepší než Šimek (píše Ladislav ještě do Abyssu? klikat na to nebudu, chytil bych tam nějaký "virus (pseudo)ynteleguánství" )
A Antitrend... co dodat :) Asi jsem na to moc "trendy" posluchač. Ale když to někoho baví...
/ tak edit, jsem kouknul na letošní soupisku a měl jsem dojem, že tam hraje/valo víc "porn/gore" blbostí, tak skoro na polovinu bych se kouknul kdyby to někde hrálo...

  

U nás virus nechytneš, furt tam píšu i já (btw doporučuju svoje články www.abysszine.com/redaktor.php?id=47) ;) Jinak Láďa je bloud a včera překonal milník 300 článků. pro abyss. Já to teda nečtu, ale asi to je fajn :D
Nejvíc se mi líbí tato část
"Výraznější zmínku zasluhuje nyní výrazně aktivní a debut vydávající těleso NOOSTRAK, jehož údajně progresivní deathcore po hudební stránce není nijak špatný, ovšem v rozporu s názvem akce na ni vnesl cosi silně trendového. Potvrdila to také pohybová spartakiáda, kterou předváděli oba mlaďoulincí kytaroví jelimani, jež se synchronně pohupovali v kolenou, a působili, aniž by to tušili, velmi směšným a nepřirozeným dojmem. Obloha to naprosto evidentně pochopila a rozplakala se nad tím, co viděla."

   Sud:
"Docela slušná sestava."
  

On to Ladislav asi myslí dobře, ale fakt :))))))))))) zvlášť s tím pořadím :)
Každopádně pořád lepší než Šimek (píše Ladislav ještě do Abyssu? klikat na to nebudu, chytil bych tam nějaký "virus (pseudo)ynteleguánství" )
A Antitrend... co dodat :) Asi jsem na to moc "trendy" posluchač. Ale když to někoho baví...
/ tak edit, jsem kouknul na letošní soupisku a měl jsem dojem, že tam hraje/valo víc "porn/gore" blbostí, tak skoro na polovinu bych se kouknul kdyby to někde hrálo...

olol !!

Nečas o sms akci ztohoven: "To že jsou ty sms podvrh jsem pochopil ve chvíli kdy mi přišla sms od Kalouska o morální obrodě"

jeho reporty z antitrenddu jsou ještě příšernější, než průměrná sestava toho festivalu, ale tenhle loňskej vál je nepřekonatelnej:

"O tom, že tento festival má skutečně zvuk, svědčí také hojná přítomnost několika význačných person naší extrémní sféry, včetně těch, jež se umístili v loňské rockově nadžánrové anketě Osobnost scény. Takže nepočítám-li sebe na 16. místě, v areálu se nacházel také 46. Vláďa Prokoš, 50. Roman Poláček, 60. Fred, 61. Reef, 66. Anxur, 68. Michal Cichý, 104. Otyn, 113. Topi, 168. Copretina, 171. Lecter, 172. Halbi, nemluvě pak o ženských objevech poslední doby v podobě pořadatelky Marcely, moderátorky Karolec či fotografky Renhule. Docela slušná sestava."

aktuálně

diskuze