MarastMusic HeavyWorld 28

MarastMusic HeavyWorld 28

A je tu opět nás rockový a heavy speciál - tentokrát přinášíme videa DEEP PURPLE, GRAVE DIGGER, SINNER, oko spočine i na ADRENALINE RUSH nebo LIV SIN a skladby řeba od DEMON HUNTER, VANDROYA, WARRANT...

NOVINKY: BOBBY BLOTZER´S RATT, BOSTON, FOZZY, KISS, QUEEN, THE FERRYMEN, WOLFRAM, Y&T
VIDEA: ADRENALINE RUSH, BUSH, DEEP PURPLE, GRAVE DIGGER, HAREM SCAREM, RICHIE KOTZEN, SINNER, SNAKECHARMER, STEEL PANTHER, STEPHEN PEARCY, TOKYO MOTOR FIST, TYGERS OF PAN TANG, VOLBEAT,
ŽIVĚ: RIOT V
SKLADBY: ADRENALINE RUSH, AMY LEE, DEMON HUNTER, FOREIGNER, HOUSE OF LORDS (2x), JUNKYARD, KOBRA AND THE LOTUS, LIV SIN, NICK DOUGLAS, NIGHT RANGER (2x), RHINO BUCKET, VANDROYA, WARRANT
DESKY: DANZIG, EDGUY, JUDAS PRIEST
TURNÉ:  

Nové desky

EDGUY letos slaví 25 let existence, budou slavit deskou a koncerty - 2 CD/DVD Monuments (14/07/17, Nuclear Blast) bude obsahovat průřez kariérou, živý i nový materiál a několik raritek. Řada věcí určitě zazní 16/07/17 ve Vizovicích na Masters Of Rock.

DANZIG oznámil na letošek novou desku Black Laden Crown, vyjde v půlce května u Evilive Records/Nuclear Blast Entertainment.

JUDAS PRIEST mají v plánu další desku natočit se dvěma producenty - dlouholetého a prověřeného Toma Alloma doplní Andy Sneap.

Na začátku března vyšla nové deska tuzemských WOLFRAM - Covers II: Inspirace, na kterém najdete „covery“ písní českých kapel, které jsem poslouchal a jejichž alba a singly jsem si (tenkrát ještě převážně na "deskách") kupoval, které se mi líbily a které mě ovlivnily, když jsem byl ještě "mlád".... Jedná se zhruba o období druhé poloviny let sedmdesátých a osmdesátá léta, i když najde se i song starší. Metalu zdar! Roman Krokus Kříž. Více informací na www.wolfram.zde.cz.

Novinky

KISS mají další licencovanou hračku - silnice tentokrát můžete začít brázdit na ultralehkém kole z karbonových vláken od SciacalloBikes.com.

BOBBY BLOTZER si pro svojí verzi RATT vyhlédl bývalého zpěváka Quiet Riot Seanna Nicolse (a.k.a. Sheldon Tarsha). Uvidíme, jak dlouho vydrží.

Joey AlvesDave Meniketti stal posledním žijícím zakládajícím členem Y&T, jelikož ve věku 63 let zemřel druhý kytarista Joey Alves. (Bubeník Leonard Haze zemřel ve věku 61 let 11/09/2016, basák Phil Kennemore v 57 - 07/01/2011).

A ve věku 67 let zemřel bývalý bubeník BOSTONJohn Thomas "Sib" Hashian. Stalo se tak během koncertu v rámci akce Legends Of Rock.

Projekt THE FERRYMEN, který zatím tvořili kytarista Magnus Karlsson a zpěvák RonnieRomero, má už bubeníka, na spolupráci kývl Mike Terrana.

QUEEN mají vlastní verzi Monopolů.

Do FOZZY se opět vrátil basák Paul Di Leo, kerý se skupinou hrál v letech 2011 - 2014.

Audio & Video

ADRENALINE RUSH - Love Like Poison (video) a Stand My Ground (Soul Survivor, 21/04/17, Frontiers Music Srl)

Zpěvačka Evanescence AMY LEE zveřenilla skladbu Speak To Me, která se objeví v thrilleru Voice From The Stone, kde hlavní roli hraje Emilia Clarke z Game Of Thrones. Režírovali Eric Howell a Michael Wandmacher, premiéra bude 24/06/17.

BUSH - Mad Love (video) a Dystopia (Black And White Rainbows, 10/03/17, earMusic, Edel)

DEEP PURPLE - All I Got Is You (video) (InFinite, 07/04/17, earMusic)

DEMON HUNTER - Half As Dead (Outlive, 31/03/17, Solid State Records)

Kelly Hansen a Jeff Pilson z FOREIGNER se objevili v pořadu Nights With Alice Cooper, kde akusticky zahráli skladbu Feels Like The First Time.

GRAVE DIGGER - Lawbreaker (video) (Healed By Metal, 13/01/17, Napalm Records)

HAREM SCAREM - Sinking Ship (video) (United, 12/05/17, Frontiers Music Srl)

HOUSE OF LORDS - Hit The Wall a New Day Breakin' (Saint Of The Lost Souls, 24/03/17, Frontiers Music Srl)

JUNKYARD - Cut From The Same Cloth (High Water, 21/04/17, Acetate Records)

KOBRA AND THE LOTUS - You Don't Know (Prevail I, 12/05/17, Napalm Records)

LIV SIN - Immortal Sin (Fight cover) (Follow Me, 28/04/17, Despotz Records)

Kytarista Doro NICK DOUGLAS vydal 10/03/17 u Metalville Records druhou sólovku Regenerations, ze které je i skladba Come Alive.

NIGHT RANGER - Comfort Me a Truth (Don't Let Up, 24/03/17, Frontiers Music Srl)

RHINO BUCKET - Hello Citizens (The Last Real Rock 'N' Roll, 2017, Warner Bros.)

RICHIE KOTZEN - End Of Earth (video) (Salting Earth, 14/04/17, Headroom-Inc.)

RIOT V jsou právě na turné po Státech a zvou třeba skladbou Sign Of The Crimson Storm (Thundersteel, 1988), která byla natočena 10/09/16 v Soaring Eagle Casino & Resort (Mt. Pleasant, Michigan) v rámci Middle Of The Mitt Music Festivalu.

SINNER - Tequila Suicide (video) (Tequila Suicide, 31/03/17, AFM)

12/05/17 vyjde u Frontiers Music Srl druhé album Second Skin britské supergrupy SNAKECHARMER - Second Skin. Sestavu tvoří Neil Murray (ex-Whitesnake), Laurie Wisefield (Wishbone Ash), Harry James (Thunder, Magnum), Adam Wakeman (Ozzy Osbourne) a Chris Ousey (Heartland) a Simon McBride. That Kind Of Love (video).

STEEL PANTHER - I Got What You Want (video) a níže i stream celé desky Lower The Bar, 24/03/17, Kobalt Music Recordings)

STEPHEN PEARCY - Ten Miles Wide (video) (Smash, 27/01/17, Frontiers Music Srl)

TOKYO MOTOR FIST - Pickin' Up The Pieces (Tokyo Motor Fist, 24/02/17, Frontiers Music Srl)

TYGERS OF PAN TANG - Glad Rags (video) (Tygers Of Pan Tang, 21/10/2016, Mighty Music)

VANDROYA - I'm Alive (lyric video) (Beyond The Human Mind, 28/04/17, Inner Wound Recordings)

VOLBEAT - Black Rose (lyric video, feat. Danko Jones) (Seal The Deal & Let's Boogie, 06/2016, Republic Records), režie: Shan Dan Horan

WARRANT - Only Broken Heart (Louder Harder Faster, 12/05/17, Frontiers Music Srl)


Přispěj do diskuze

aktuálně

diskuze