Book of Marast brutality

Book of Marast brutality

Už delší dobu mnou jímala myšlenka na zrecenzování několika smrtících skvostů. Osobně už jsem iritován opomíjením scény, která přinesla metalové scéně, co se mnoha aspektů metalové hudby týče, značně novátorské kroky. Nehodlám tu nikomu tvrdit, že death metal Vám pomůže najít sebe sama a podobný sračky. Death metal je svébytný styl, který v mnoha případech přinesl dost unikátní pohled na záležitost zvanou hudba.

V úmyslu mám napsat pár recenzí na kapely, které už dnešní omladině příliš neřeknou a pánové, co občas čtou Marast budou moci zavzpomínat. S kolegou Pecou se budeme nostalgicky hašteřit nad starými počiny kapel jako MONSTROSITY, GORGUTS, HUMAN REMAINS, DEATHRUNE, BROKEN HOPE, EMBRIONIC DEATH, PYREXIA, BRUTALITY, INCANTATION, IMMOLATION, DISINCARNATE, NOCTURNUS, VITAL REMAINS, KATAKLYSM a CRYPTOPSY. Kdesi na konci si hodlám připomenout desky dle mého nejnehoráznějších zrůd s

article_212_px4

honosnými jmény MORBID ANGEL a koho jiného než lídry slam školy SUFFOCATION. Pokud někdo zmíněné kapely zná, jistě může potvrdit, že všechny z nich se mohly pochlubit velmi svojským způsobem skládání a riffování. Někteří si možná položí otázku zda, jsem nezapomněl na DEATH. Odpověd zní nezapomněl, ale věnovat se jim nehodlám. Z důvodu, jejich počiny jsou neustále někde omílány a skutečně mi tento trend už notně leze krkem. Raději budu, když kolega Vrchní spíchne recenze na jeho osudové desky kapel ATHEIST, PESTILENCE nebo z mého pohledu na krále techno deathu CYNIC.
Stranou nezůstane, ani pár pohledů do Evropy. Krom zmíněných PESTILENCE si svou zmínku zaslouží ASPHYX, SINISTER, GOREFEST, BENEDICTION, BOLT THROWER, ENTOMBED či GRAVE. Uvidíme, jak se situace bude vyvíjet a snad společně dojdeme k dalším několika jménům, která by se slušelo připomenout.

Snad si těch pár recenzí své čitatele najde. Jen bych byl rád, kdyby někteří jedinci,

article_212_px3

kteří se budou snažit opět dokázat, jak jsou nad věcí, se těmto článků vyhnuli. Nemusíte nikomu dokazovat na jaké jste úrovni, skutečně to nebude určeno pro Vás.

První obluda, kterou Vám představím, je známá jako odpadlíci z MALEVOLENT CREATION nebo taky studnice muzikantů pro CANNIBAL CORPSE a MORBID ANGEL. Řeč bude o zvířecí hordě jménem MONSTROSITY

----- ---- --- -- - - -

MONSTROSITY - Imperial Doom
MONSTROSITY - Millennium

Tagy:

aktuálně

diskuze