Absurd Conflict

Tady dy dy da dy da daaa! Delsi rozhovor s umelci z vesnic. O hudbe, zivote a tak vubec.

Vanena: Tak jak dlouho vlastně AC existuje? Už je to myslím pěkných pár let, ale upřímě řečeno, jako o pořádné kapele bych o Vás mluvil jen snad 2-3 roky…Nelitujete někdy, že jste s kazetou vylezli moc brzo (nebo s tričkem)?

Patrik: Jsem neskonale rád, že po mě nevyžaduješ kompletní historii (kdo by chtěl, může si ji přečíst na našich internetových stránkách). My jako Absurdi existujeme od r. 1997, před tím to bylo pod jinými názvy spíše hledání osazenstva a pro většinu osvojování se základů hraní. Jak by řekl Jenda: „Do vzniku Absurdů se vlastně nic důležitého nedělo“.
Já rozhodně nelituji, že jsme vydali demo! Jak by jsme jinak mohli vytvořit a hrát takový materiál, jako je na split??? Asi nevíš, že nikdo z nás před tím nehrál v žádné regulérní skupině. Je proto zákonitý, že jsme nějak museli nabýt zkušenosti všeho druhu. To je jen teorie vás recenzentů, že může vzniknout něco relativně kvalitního jen neustálým zkoušením. Každý si musí projít tzv. hudebním vývojem. Neustálým omýláním ve zkušebně bez nahrávání dem a bez jakýchkoliv praktických zkušeností podle mě nemůže nikdy vzniknout nic kloudnýho. Člověk dělá chyby, z těch se učí a snaží se jít tudíž jinou cestou. S odstupem času se každý pousmívá nad prvními vystoupeními, nelíbí se mu jeho první nahrávky…ale kde by jinak byl?
A tričko? To se prodalo raz dva, takže proč ne?

Vanena: Teď k novému albu – Vaše část CD se mi vážně dost líbí, ale ty Depressive Reality fakt nemůžu vystát. Myslíš že je split CD pro Vás to nejlepší? Nechtělo by to spíš normální regulérní album? A prosím upřímnou odpověď – Jak se Tobě osobně líbí Depressive Reality?

Patrik: My jsme prostě neměli dost matrošu na samostatný CD a nemohli jsme vše do nekonečna odkládat. Taky Ti je snad jasný, že Keli není žádný monstr vydavatel (a ani si na něj nehraje), takže zde byla automatická finanční spoluúčast všech zainteresovaných...pro nás samý plus, navíc se nám hudba D.R. líbí. Jak se mi líbí D.R. na splitku? Prostě myslím, že hudební myšlenka jednotlivých skladeb je výborná, jenom to provedení už není tak super. Například úvodní melodie se mi na několik dní vryla do palice a ne a ne z ní ven. Mají tam dost zajímavých harmonií, které jen tak někdo nepoužívá. Většina recenzentů uznalo, že D.R. je zajímavá kapela a že se splitko vyvedlo... určitě na tom tvým šprochu je pravdy trochu, ale na druhou stranu… tvůj pohled na D.R. zdá se mi poněkud přehnaný.

Vanena: Jo jo, to máš pravdu, pro odsudek nechodím daleko:-)) Ale musíš uznat, že DR zůztali ve vašem stínu.

Patrik: Pro mě jsou Absurdi ta nejlepší kapela, jako pro každýho jinýho gruporodiče. Od závěrů jsou tady ostatní a až suma všech recenzí a ohlasů rozhodne…zase je to ale relativní věc.

Vanena: Jak jsi vůbec spokojený s albem? Na kolik procent (záměr / výsledek) bys to viděl?

Patrik: Alespoň pro mne je matroš na splitku taková menší revoluce v tvorbě Absurdů. Když porovnávám starý věci s novými (kurňa, to se vlastně ani nedá srovnávat), tak je ze mě děda Lebeda, pane Krkovičko. Nechci psat ty keci, že s odstupem času by se dalo lecos změnit a bleblebleblebleblebleble…Mě se to prostě líbí tak, jak to je a basta paradidli. Záměr byl udělat matroš se zvukem hodným CD, a to se myslím, vydařilo. Co se týče obsahu, tak jsme tam nahráli to, co jsme napilovali a vymysleli doma. Žádná extra improvizace, kromě jednoho sóla neproběhla. Pravda, někdy jsme dali na zvukaře, který to slyšel jak se říká s odstupem a sem tam něco upravili. Jak je to s navrstvením jednotlivých melodických linek zamýšlených/upotřebených, o tom by se měl rozvyprávět Jenda, tomu však někdo sežral tužku a papír. Jenom si živě pamatuji, že žádný zklamání neproběhlo, všichni jsme byli konečným ksichtem uneseni.

Vanena: Přesně tohle jsem měl na mysli, tu revoluci, když jsem se ptal, jestli demo nepřišlo moc brzo.

Patrik: Brzo nepřišlo, jen jsme se po všech stránkách zlepšili…dema jsou potřeba, nemůžeš o nich očekávat to, co od CD.

Vanena: Teď něco k textům – popravdě řečeno, přijde mi dost divný, když vedle sebe čtu text „Sentenced to live“ který mi přijde fakt zajímavý, a třebaže s ním nesouhlasím, je to podnět k zamyšlení, a vedle něj v „Heroism“ věty jako „Ty prachy který jsi mi vzal jsou klíčem ke kriminálu…“. To je jako by to psal někdo jiný. Kdo píše texty?

Milhaus: Oj! Přijmi mé gratulace! Jsi první člověk, který si po přečtení textů všimnul rozdílnosti rukopisů. Konkrétně „Sentenced To Life“ je Patrikův text, zbytek mám na svědomí já. Tebou zmiňovaný „Heroism“ je tuším nejstarším textem na splitku a dlouho čekal v šuplíku pod nánosem prachu na svoji příležitost. Vidíš to, sotva vešel na vědomí širší veřejnosti a už si ho někdo všimnul (chachá).

Vanena: Moc se mi líbí obal, připadá mi skutečně zajímavý a dost drsný (opice za mřížemi s nápisem i´m your history). Kdo ho vymyslel a co z vašeho pohledu vyjadřuje? Taky jsem se chtěl zaptat na váš „znak“ – proč jsem ho ještě nikde neviděl, kromě té uťáplé fotky vzadu na obale? Vždyť je mnohem hezčí, než to logo…

Patrik: No to by teda dopadlo. Napřed hezký logo, pak začneme dělat pěkný pííííísničky a je z toho český Gladiáthorr. Louďa nám vždy vtloukal, ať nepoužíváme A.C., že jsou to prý nějaký Anální Cmundy nebo co. Ani jsme nechtěli být žádní poloviční AC blesk DC, i když proti síti o střídavém napětí cca 250V nic nemáme, ba naopak, vždyť krmí naše hlučící aparáty (dovedeš si představit, jak vypadá metalista potupně, když mu vypnou proud??!?). Nechám blbých keců... Hlavní důvod je ten, že znak vymyslel Vlastrex teprve před vydáním split. Je to takový doplněk, který chceme používat i nadále, avšak hlavní je původní logo...It`s Our History.
Fotku na obal dotáhl Louďa a ze všech se nám zdála nejvíc v souladu s našimi názory. Název jsem už rámcově domyslel a pak jsme ho lechce doladili společně. Vždyť si to vem…kdysi v prapraprapraprapradávných dobách bylo lidstvo jeden ze živočišných druhů na naší planetě a tudíž se pralo o přežití, snažilo se pochopit zákony přírody a taky se jim podřizovalo. Lidi měli respekt k přírodě i k sebe samým. Dnes si lidi neváží přírody, ani sami sebe. Přírodu většinou využívají jen ve svůj prospěch a tak to je i v mezilidských vztazích. Člověk zapomíná z čeho vzešel a tak některé druhy fauny a flóry jsou fakt již historií této planety.

Vanena: K jakým hudebním „vzorům“ by ses přihlásil? Dlouho sem hledal, co mi pořád hudba AC připomíná, ale přesto, že sem pořád měl akutní pocit, že mi něco připomíná, nakonec jsem nedokázal přijít na jedinou kapelu. Komu teda myslíš, že byste se dali připodobnit?

Patrik: Tyhle pííííííísníčky, co hrajem Vám, vymyslel sám Jára Cimrman…Hahá, neřeknu, neřeknu. Myslím si, že hlášení se k jakýmkoli vzorům je pro grupu sebevražda. Zvlášť v Marastu. Četl jsem rozhovor s VUVR a ty tu chybu udělali. Určitě by další otázka zněla, že desetisekundová pasáž z toho a toho alba je nachlup stejná jako ta u nás ve stopáži té:té. Vzory má samozřejmě každý, vždyť někdy to bývá ten první impulz, co člověka vede k tomu začít hrát. Záleží pak na tom, jestli to ten dotyčný bere jako studnici poznání nebo jen kopčí. No, i všebecně není dobrý se o tom zmiňovat neb v zápětí vás všichni zaškatulkují a jste prostě česká mutace německé skupiny Marastor. Nikdo jinej, komu se tato grupa nelibí si Vás už ani neposlechne. Proto radši ani moc nenosíme trika našich oblíbenců. Četl jsem takovej názor ohledně rozdílu mezi našema muzikantama a těmi z ¨venku¨. „U nás každý sleduje, kde kdo co zahrál naživo blbě, co mu to připomíná...a tam to berou spíš pocitově, co jim to dá, jak na ně ta či ona hudba působí.“

Vanena: Tos mě teda dostal. Je ale fakt, že u AC si vůbec nemůžu uvědomit, k čemu bych vás připodobnil. To je ale vlastně pro skupinu dobrý vizitka…ne? K čemu vás tak připodobňují?

Patrik: Jestli myslíš to, že nás nemůžeš k ničemu přirovnat, tak to je zvláště od Tebe super vizitka. Pokud myslíš to, že nás k něčemu přirovnávají, tak to ne. Nechci používat vyzkoušenou a roky prověřenou formulku. Když někoho k něčemu v recenzi přirovnávají, tak onen hned odpoví, jaká to není pro něho pocta. Chápu do jisté míry recenzenty… jak jinak vyjádřit co určitá grupa hraje? Něco podobný je i s těma coverama. Každá druhá grupa od někoho hraje cover. Možná je to z jejich strany vyjádřeni pocty, nevím. Sorry, ale já to beru jako poslední možnost, jak na sebe upozornit. Když už ten matroš nebo živý provedení není nic moc, tak ať si lidi zapaří alespoň na něco známýho…je to taková zábavková móda.
Nechci prostě říkat, co se nám líbí, protože ať děláme co chcem, stejně tam ty vlivy místy cítíme. Těch vlivů je ale žánrově několik, takže dohromady to nedává jednoznačnou odpověď. Proto jsme měli v grupě ten absurdní konflikt, který rozebírám v otázce 11.

Vanena: A teď podobná otázka – co tak kdo v kapele posloucháte? Myslíš, že jste metloši se vším všudy? Která z posledních alb třeba nadchla Tebe osobně? A nemusí jít jen o metal…

Milhaus: Jasně, že jsme metloši se vším všudy. Někteří z nás mají dlouhý vlákna na lebce, jiní fóóósiska až na kolena, jezdíme ve škodovkách, chlastáme na všechno na co přijdeme, ženský se před náma nestíhají schovávat a …… všichni kolektivně na zkouškách posloucháme Mistříňanku. No né, tvůj udivenej pohled mě usvědčil. Přiznávám, že občas se zaposloucháme i do tvrdší muziky, necháme ouška ohlušit nějakým tvrdším detíkem (čti deathíkem), Jenda si pouští spíše kytarový mágy, Jirka to občas šmrncne jazzíkem, Patrik se nechá přesvědčit i ke grindu, Vlastrex se pokud já vím, drží zlaté střední deathcesty (jeho monsteroblíbenci bohužel už no exist) a já si troufnu poslechnout, pokud je něco dobrýho po ruce, i klasiku, samozřejmě kromě metalu. Jó, pokud chceš slyšet název nějakýho alba, který mi v poslední době vyrazilo dech, tak tě asi zklamu, mentálně mně teď nic nenapadá, ale co se týče kapel, tak se poslední dobou docela líbí mostecký Contrastic.
Patrik: Mě v poslední době uchvátili Neglected Fields, dál Broken Hope a Monstrosity. Hodně novinek jsem neslyšel, protože na důkladný průzkum terénu jaksi nezbývá čas.

Vanena: Mohl bys upřímě říct, jak moc vás sralo, když jste se o sobě na různých Marastech (jak říká Louďa, ha ha) dočítali, že jste village-metal? Jasně, teď už je to jen tak ze srandy, ale dřív mám pocit, že to nebylo až tak nevinné, a někdy z toho byla cítit určitá přezíravost, s jakou se na Vás dívali někteří…a máš teď pocit zadostiučinění?

Patrik: No jó, podívejme se na ptáčka měšťáčka. Jasně, co je jak vy říkáte z „lontu“, to nemá žádnou budouctnost a co je z města, tak je automaticky nadějný ne-li super. Sorry, nechci Ti křivdit, možná jsi to tak nemyslel, ale úplně to reprezentuje názory “pravověrných měštáků“, tj. vesničani jsou hňupi a měšťáci mistři světa. Já se k village deathmetalu hlásím pořád (však jsme všichni vesničani), jenom to oficiálně neuvádíme...právě z výše uvedených předsudků. Tehdá jsme nemohli tušit, že to málokdo pochopí...vždyť vesnice je brána k přírodě a ten kdo má k přírodě blízko, tak ho to zákonitě musí ovlivnit a to i hudebně!

Vanena: Jejeda, tak to sem se vyjádřil asi špatně. Takže znovu a lépe – dřív to byl posměch, teď se obrací v respekt. A věz, že já
osobně mám vesnice asi milionkrtá radši než degenerovaný město.

Patrik: Tak to ještě jednou promiň, ale nedal ses využít líp, než jako exemplární příklad. To s tím posměchem jsme si nebyli vědomi. To víš, kdo řekne po koncertě začínající kapele, že to stálo za prd? Většina je jaxi tolerantní, vždyť začátky jsou vždy těžké. My jsme náš „kredit“ brali podle recenzí, který byli z 90% pozitivní. Většinou naše demo chválili, málokdy nás mrskli do průměru…samozřejmě v rámci demo grup. Prostě k „úspěšnějšímu pokračování“ nás nevybičovala jakási frustrovanost z naší tvorby, ba naopak! Vesměs pozitivní reakce…byl a je ten motor!

Vanena: Jezdíte hodně po koncertech a taky koncerty děláte, vlastně díky vám ta brněnská scéna aspoň jakž takž živoří, bez vás by už byla dávno tuhá…takže prozraď nakolik vás takové akce jako jsou prodělečné blackové koncerty vyčerpávají (duševně i finančně) a nakolik to berete spíš jako investici do vlastní budoucnosti s tím, že si aspoň kapela zahraje…?

Milhaus: Prodělečný koncerty už se dnes BOHUŽEL nevztahují pouze na black, ale i na death a grind akce, lidi jsou buď tak zdechlí nebo rozmlsaní. Ať mi nikdo netvrdí, že jsou lidi bez peněz a nemají 100,- Kč na koncert, kde hraje pět šest kapel, mezi nimi i taková jména jako Ancient Ceremony, Centinex, Prejudice atd. atd., když za stejnej večer prolijí hrdlem jednou tolik. Pokud na koncerty do Brna jezdí lidi ze Slovenska, kde je životní úroveň daleko nižší a od nás se nenajde stovka týpků z celé republiky, je to kapitální ostuda!!! Hanba!!! Co se týče vyčerpání duševního, tak to musí přinejmenším zamrzet (především Louďu, který má s domlouváním kapel šílené práce), když se ti podaří za levnej peníz zajistit zvučnou kapelu a lidi se na to vyser…, po finanční stránce nás to vyčerpává všechny, protože vypadáš jako blbec, když ti přijede kapela např. z Německa a po akci jí vyplázneš třetinu nebo polovinu domluvené ceny, která jde v podstatě stejně z našich kapes. My si za ty vydělaný prachy fuck nekupujeme Meďoury. Tebou zmiňované akce tzv. na výměnu jsou dneska existenční nutností. Pokud kapela jakou jsme např.my nepořádá akce, nemá šanci si zahrát jinde než ve zkušebně, taková stars ještě nejsme. Na druhou stranu patrně žádná kapela nepořádá koncerty pouze z vlastního prospěchářství, protože i když pár pětek z koncertu zůstane jako „výdělek“, ihned se projede trojnásobek na benzínu za koncertem jinde. Co si budeme nalhávat, death scéna a death fans je prostě uzavřená komunita a pokud nebudou kapely a pár nadšenců, kteří jsou na tom z velké většiny proděleční pořádat akce, na který ovšem budou chodit lidi v dostatečným počtu, za nějakej čas se můžeme tak akorát dloubat doma v nose a zírat v bedně na Dallas. Kolektivně!

Vanena: A vůbec, na které koncertní vystoupení si rád zavzpomínáš? Která se Ti zapsala obzvlášť do paměti a na která vystoupení bys raději zapoměl…?

Patrik: Asi nikdy nezapomenu na koncerty na našem prvním turné, které proběhlo teď v září…bylo to super, člověk byl po pár koncertech otrkanej a bral vše se samozřejmostí. Nejhorší koncerty jsou pro mě ty, kde se vyskytne nějaká technická závada. Když třeba zapomenu přenatáhnout struny a ty pak prasknou (stalo se 2x v životě), tak to bych se nejraději neviděl.

Vanena: Možná je to předčasné, ale nechystáte nějaký nový materiál? Na splitku je „jen“ pět písniček a od dema už uplynulo tolik let, že přece musíte mít něco v šuplíku…? A vůbec, přibliž mi trochu, jak bylo těžké „vytlačit“ aspoň to splitko…

Patrik: Porod věcí na CD byl těžký i když se netáhl od dob našeho dema. Před rokem a půl jsme procházeli krizí způsobenou špatnou komunikací. Měli jsme málo matrošu, protože každý chtěl dělat death po svým a myslel si, že to ostatní nevemou. Nakonec hrozil i rozpad, což se podařilo zažehnat díky Louďovi. Zjištění, že jsme celkem tolerantní lidi nás stmelilo a začali jsme makat bez zábran. Skládání a secvičování trvalo necelý půlrok. Na některých jsme se podíleli všichni, na většině „skladatelské práce“ má ale zásluhu Jenda, který fakt valil „o sto péro“. Díky němu se vše podařilo dovést do konce.
Co se týče nových věcí, rozpracovaná je zatím jedna a Jenda má v záloze kopu nápadů. Po vydání split jsme měli menší přestávečku a pak se navalili koncerty. Teď se snažíme konečně na to vlítnout.

Vanena: V rozhovoru s Louďou, který jsem kdysi dělal jsem se ho ptal na AC a teď bych se Tebe rád zeptal na Louďu – vykořisťuje vás ten kapitalista moc? Kolik peněz mu musíte odevzdávat? Ha ha…ale vážně, co pro vás znamená jistota, kterou v něm máte? Moc kapel na Vaší úrovni (nechci vás proboha nijak urazit!) nemá managera, takže zkus porovnat jaký to je, když se o Tebe někdo stará tak jako Aďoul o Vás.

Milhaus: Jestli nás Louďa vykořisťuje? Je to kapitalista max kalibru, sedřel by z nás kůži zaživa, kdyby v kapele trochu nefungovaly odbory. Takhle mu odvádíme „jen“ veškerý výtěžky z naší kulturní veřejně prospěšné činnosti a část oficiálních a státem zdaněných mezd! Za čí prachy myslíš, že vystudoval? Na druhou stranu si ho platíme oprávněně, protože Louďa je opravdu člověk na svým místě, ví co dělá, má absolutní přehled o dění na scéně, snad miliardu kontaktů, a co hlavně ….má Absurd Conflict (chachá). Nedokážu si ani představit, jak by jsme zařizovali koncerty, kapely na ně, veškerý ten mumraj, který má (nebo by měl mít) každý manager v malíčku. Nebýt Loudi, to se v žádným případě nesnažím zakrývat, nebyli by A.C. dnes tam kde jsou. Vím o tom, že ho lanařily i jiný, daleko kvalitnější spolky, ale Louďa je nám věrnej. ON NÁS MÁ ASI OPRAVDU RÁÁÁD!!!!!!!!! Tu poznámku o placení Louďovi neber vážně, dělá všechno absolutně zadarmíko a ještě do nás občas nějakej ten dolar investuje. Howg!

Vanena: Přijde mi, že se v tom, čemu se říká scéna pohybujete pěkně dlouho a taky dost aktivně, mohl bys říct pár slov o jevech, které scénou hýbou? Mám teď na mysli konkrétně toto: závist, pomluvy, lži a arogance nebo spíš přátelství, schovívavost, pomoc a ochota? Jistě můžeš napsat ty obvyklé řeči, ale mě by zajímalo, jestli dřív to bylo lepší, s čím máš spíš osobní zkušenost, co Tebe osobně sere nejvíc…zkrátka marast.

Patrik: Tak tady se já ani nikdo z kapely neukážeme jako znalci. To spíš Louďa, ten se v tom přímo rochní! Já žádný extra negativní zkušenosti nemám.Vše je relativní a záleží na úhlu pohledu. Například u nás. Ze začátku jsme byli ze všeho vyplašení, přijeli jsme, odehráli, odjeli. Každý si mohl říct, kdoví co si o sobě nemyslíme. Nebo jsme jednu dobu jezdili na koncerty se zpožděním (bylo spíš dáno technickými problémy) a hned jsme v očích pořadatelů mohli být ti, co nechtějí hrát ze začátku (přitom v té době znamenalo pro nás hrát první=psychická pohoda). Myslím si, že pokud ukážeš dobrou vůli setkáš se z 90% s kladnou odezvou. Lepší ani horší se mi to nezdá, takový je život. Všude jsou ojebávky (např. Nekron, manažér Aluminia) a na druhé straně dobří lidi. Lidstvo už je holt takový. Jen střílení po lidech na naší scéně nebylo jaksi k vidění. Ať byl důvod pana Hejtmánka jakýkoli, není omluvitelný a měl by být nadobro zapuzen naší scénou!

Vanena: Prozraď co dělají členové AC v „civilu“??? Zajímalo by mě, jaké jsou Vaše koníčky atd…

Patrik: Jura teď začal chodit na výšku (obor archeologie), Jenda vyznává řemeslo na bázi metalurgie, Milan robí cosi s keramikou, Vlastrex crackuje v grafickém studiu a já měřím emise a imise znečisťující naše životní prostředí.
Hudba vytlačuje naše další koníčky, z nichž máme dál společné odvětví Cimrmanologie a sem tam prodiskutujeme téma Homer a jeho život ve Springfieldu. Já osobně rád bastlím (tj. pájení, konstrukce slaboproudých blbinek), snažím se proniknout do tajů jógy. Brácha Vlastrex se zas vyžívá v kreslení a počítačové grafice. Milan má rodinu, čímž je dána náplň jeho volného času. Jendovi je šikovný na vše, do čeho se dá, takže kdysi byli s Vlastrexem nadšení astronomové, pak jezdil na „kroskách“ a teď přesedlal na paragliding. Jura je dost do sportu, ale teďka co bude na té výšce v Brně, tak určitě přesedlá z kola na ženský.

Vanena: Nechci abys kázal, ale tento rozhovor bude číst hodně mladých lidí a též hodně muzikantů. Můžeš jim dát nějakou dobrou radu, kterou se řídíš a kterou ti též dal někdo do začátků? (ha ha, tuhle otázku položil Váš manager Louďa Eriku Rutanovi a mě přišla natolik dokonalá, že Vám ji prostě musím položit taky, nezlob se.)

Patrik: No tak z muzikantského hlediska Jenda vzkazuje, že je teprve na začátku, takže nemá, co by řekl jako začátečník začátečníkům...tak copak já (Jenda=největší muzikant v kapele)? Ale to bych nebyl, já Děd Vševěd, abych milé muzikální děti něco nevyřkl. Pokud je to možný, vždy investujte do učitele toho či onoho hudebního nástroje. Ušetříte tím hodně času, protože vám vštípí základní návyky a pravidla. Na ty sice možná za nějaký čas dojdete sami, ale to už budete oplývat zlozvyky, které vás brzdí a przní. Jen nezávislé a školené ucho či oko dovede rozpoznat nepravosti, které pácháte a nepostradatelná zkušenost napoví, jak se jich zbavit či se jim vyhnout. Nemluvě o tom, že různá cvičení přímo inspirují a rozšiřují rejstřík každého muzikuse. Totéž doporučuji i samoukům, kteří si myslí, že už jakš takš umí hrát…budete se divit!

Vanena: A bez nekompromisního pelmelu nehudebních otázek by tento rozhovor nemohl být kompletní, takže alespoň tři perly:
-Tvůj nejoblíbenější panovnický rod soudobého Dálného východu?
Milhaus: Ty tuto dynastii určitě znát nebudeš, ale je to mohutný nástroj moci s tisíciletou tradicí, nepřekonatelný a nejmocnější ve spektru své působnosti. Pořád nic? Tobě nic neříká Mí Peuo Se Ptauo Čí Žjenu Napeucauo? Ani po divokých akcích končících za ptačího cvrlikání za rozbřesku, kdy hlava třeští po litrech vypitýho alkoholu a na rukách není dost prstů na to, aby se dalo spočítat množství ženských, který jimi prošly?

-Krtci – taky Tě tak serou? Nebo Tě serou víc kritici?
Milhaus: Kritici mně nemůžou sr …. (co je to za strašný slovo?), protože kladní kritici mě potěší a záporní si nevidí na špičku nosu (chachá, to jsem jim to dal!!!). Zato krtci mně teda dokážou vytočit úplně spolehlivě, protože rozrýpat celou zahradu a nedokázat se mě po tom všem podívat zpříma do očí, to je podle mě kapitální provokace!!!

-Možná to bude znít jako hloupá otázka – Rip rip rip riip riiip rip?
Milhaus: Víš jak to chodí, na hloupou otázku bystrá odpověď. Shi shi shi shi shiiiiiiit !!!!!! P.S. Fuck!

Vanena: Dík moc za laskavé odpovědi, pokud chceš cokoli dodat, do it! Ahoj!!!

Patrik: „A zde končí naše komédie, techno prohrává, metal žije. Vám čtenáři, se slza v oku blyští, však tak to chodí jen na jevišti. V životě našem, opáčně to bývá, tam metal úpí, tuc tuc má duše křivá. Jak ale říkám na každičké štaci, metal bude lepší, dáme-li si práci. Je marné vzlykat, modliti se Zdrávas, vše záleží jen na nás, na vás...“ Toť trošku upravená slova velkého myslitele, hudebníka, spisovatele Járy Cimrmana, jež jako vždy, vystihují vše…díky za poskytnuté kilobyty!

Band contact:
c/o Patrik Ščudla
Sebranice 50
679 31 Sebranice u Boskovic
Czech republic - Europe
tel. +420 605 50 49 21

e-mail: absurd-conflict@email.cz
http://come.to/absurd_conflict

Managment:
Luděk „Louďa“ Dvořák
Kratina 3
617 00 Brno-Komárov
Czech republic – Europe
tel.: tel. +420 0605 777 669


Přispěj do diskuze

Tagy:

Zatím nikdo nepřispěl do diskuze

aktuálně

diskuze