Akce

09.11.2011, Exit-Us

PEGAZUS - In Metal We Trust tour

PegazusPEGAZUS ( Melbourne – Australia )

Australští PEGAZUS jsou velmi melodickou skupinou, jejíž skladby jsou založeny hlavně na silných rifech a vyhrávkách , které dávají dohromady hymnické opusy s podmanivými chytlavými refrény.

Skupina měla svá poslední tři studiová alba „Wings of Destiny“, „Breaking the chains“ a „The Headless Horseman“ oficiálně vydaná celosvětově u špičkového německého labelu Nuclear Blast Records.

PEGAZUS, pocházející z australského města Melbourne, jsou velice aktivní, co se týče živého hraní již od svého vzniku, který se datuje v roce 1994, mezi něž patří i účast na festivalech jako jsou Wacken Open air nebo Rockhard festival, mají za sebou též úspěšné turné po Evropě.

V průběhu jejich kariéry si PEGAZUS vydobyli slušnou fanouškovskou rock/metalovou základnu a respekt po celém světě. Mnohými jsou přirovnáváni k australské „Bouři od protinožců“ ( THUNDER from DOWN UNDER !“) se solidní reputací, která vzrůsta spolu s každým albem a rokem. Skupina je také známa svým 100% profesionálním přístupem k hudbě, muzikantům nechybí zdravé sebevědomí, víra ve svou vlastní tvorbu, vášeň a poctivost, s kterou přistupují ke skládání písní, nahrávání desek a hlavně vystupují živě s nesmírnou energii, připraveni fanouškům odevzdat absolutně vše….oddanost, která je jasně vyřčena i v názvu posledního alba „In Metal We Trust“, které bylo vydáno 15.dubna letošního roku, a na kterém se jako hosté podíleli i zakladatel Manowar – Ross the Boss, další hráč, který si touto skupinou prošel – David Shankle nebo Jeff Watson ( ex Night Ranger / Mothers Army ).

PEGAZUS - band line-up :

Justin Fleming – vocals

Johnny Stoj – guitars & vocals

Cory Betts – bass

Ange Sotiro – drums

Discography :

In metal we trust ( 2011 – CD )

Mythology – Chapter II ( 2006 – DVD )

Live! Thunder from down under ( 2005 – live CD )

The headless horseman ( 2002 - CD )

Breaking the chains ( 1999 – CD )

Wings of destiny ( 1998 – CD )

Pegazus ( 1995 – CD )

Odkazy:

www.pegazusofficial.com

www.myspace.com/pegazusmusic

www.twitter.com/pegazusmusic 

http://www.facebook.com/pages/PEGAZUS/56974008938 

www.youtube.com/user/pegazusmusic

www.ivorynight.de


Začátek akce: 20:00
Info: 250 Kč přímo na místě
Odkazy: Pegazus: Marast databáze
Tagy: Pegazus

Mapa klubu:

aktuálně

diskuze