Autor: 79 Uživatelé: 83 Tvé hodnocení: hodnoť
The Book of Suffering (Tome 1)

CRYPTOPSY - The Book of Suffering - Tome I

Info k albu

přejít na profil kapely

editovat album
Flo Mounier - Drums, Vocals (backing)
Christian Donaldson - Guitars
Matt McGachy - Vocals
Olivier Pinard - Bass

1. Detritus (The One They Kept) 04:33
2. The Knife, The Head and What Remains
3. Halothane Glow
4. Framed by Blood

Datum vydání: 30.říjen 2015

Lidi okolo
Christian Donaldson - Producer
Jason Suecof - Mixing (Audiohammer Studio)
Alan Douches - Mastering (West West Side Music)
Eric Sanchez - Photography
Remy Cuveillier - Artwork