Videa Lacuna Coil, Chevelle, Kayser a Def Leppard

DEF LEPPARD chystají reedici Slang (1996), zapět si s nimi můžete Where Does Love Go When It Dies.

CHEVELLE - Take Out The Gunman (lyric) (La Gargola, 01/04)

KAYSER - I'll Deny You (Read Your Enemy, 17/02, Listenable Records)
režie: Sinemax Productions

LACUNA COIL - Nothing Stands In Our Way (lyric) (Broken Crown Halo, 31/03, Century Media Records)

01. Nothing Stands In Our Way
02. Zombies
03. Hostage To The Light
04. Victims
05. Die & Rise
06. I Forgive (But I Won't Forget Your Name)
07. Cybersleep
08. Infection
09. I Burn In You
10. In The End I Feel Alive
11. One Cold Day

Cristina Scabbia — vocals
Andrea Ferro — vocals
Cristiano "Pizza" Migliore — guitar
Marco "Maus" Biazzi — guitar
Marco Coti Zelati — bass guitar, keyboards
Cristiano "Criz" Mozzati — drums, percussion

Vydavatel: Century Media Records