Nové skladby Imperial State Electric, Hellyeah, Trivium a In Flames

♫ Bubeník Entombed Nicke Andersson vydal 23/09 u Psychout Records se svým projektem IMPERIAL STATE ELECTRIC pátou desku All Through The Night, ze které je video k titulní skladbě.

HELLYEAH - Love Falls (lyric video) (Unden!able, 03/06, Eleven Seven Music)

TRIVIUM - The Storm (Ember To Inferno, 02/12, Cooking Vinyl)

IN FLAMES - Save Me (Battles, 11/11, Nuclear Blast)

01. Drained
02. The End
03. Like Sand
04. The Truth
05. In My Room
06. Before I Fall
07. Through My Eyes
08. Battles
09. Here Until Forever
10. Underneath My Skin
11. Wallflower
12. Save Me
13. Greatest Greed
14. Us Against The World

Anders Fridén – vocals (1995–present)
Björn Gelotte – lead guitar (1998–present); drums (1995–1998)
Peter Iwers – bass (1997–present)
Niclas Engelin – rhythm guitar (2011–present); lead guitar (1997–1998)
Joe Rickard – drums (2016–present)

Vydavatel: Nuclear Blast Records