Nové skladby Heavy As Texas, Venom a Corey Taylor s Falling In Reverse

VENOM - Bring Out Your Dead (lyric video) (Storm The Gates, 2018, Spinefarm Records)

Corey Taylor (Slipknot) si zahostoval v klipu FALLING IN REVERSEDrugs. Jedná se o kompletaci trilogie sólo skladeb (předchozí Losing My Life a Losing My Mind).

HEAVY AS TEXAS - Blind (lyric video) (HEAVY AS TEXAS, 19/04/19, Crunchy Western Records)

01. To Keep a Promise
02. It's On
03. Death of a Prodigy
04. Blind
05. Reality Check
06. King of Fools
07. From This Day On
08. Love Gets Us All

Marzi Montazeri - Guitars
Kyle Thomas - Vocals

Anup Sastry (Marty Friedman, Jeff Loomis, SKYHARBOR) - drums
Chris Collier (KORN, PRONG, WINDS OF PLAGUE) - bass

Vydavatel: Crunchy Western Records