Nové skladby Bloodtruth a All That Remains

BLOODTRUTH - Martyrium vyšlo 28. září.

Nová deska ALL THAT REMAINS vyjde v listopadu, nová skladba venku.

01. Fuck Love
02. Everything’s Wrong
03. Blood I Spill
04. Wasteland
05. Alone In The Darkness
06. Misery In Me
07. Broken
08. Just Tell Me Something (feat. Danny Worsnop)
09. I Meant What I Said
10. Victim Of The New Disease

Philip Labonte - lead vocals
Oli Herbert - lead guitar
Mike Martin - rhythm guitar
Jason Costa - drums
Aaron Patrick - bass, backing vocals

Vydavatel: Fearless Records