Jeff Loomis – sestava pro severoamerické turné

Jeff Loomis 2012JEFF LOOMIS si na 24-denní jarní turné po Státech (v doprovodu Protest The Hero, Periphery, The Safety Fire a Today I Caught The Plague vezme tyto spoluhráče:

* Joe Nurre (Shaded Enmity) - guitar
* Gregory Macklin (System Divide, Ordinance) - bass
* Anup Sastry (Intervals, Skyharbor) - drums

01. Mercurial (feat. Marty Friedman)
02. The Ultimatum (feat. Tony MacAlpine)
03. Escape Velocity
04. Tragedy And Harmony (feat. Christine Rhoades)
05. Requiem For The Living (feat. Attila Voros)
06. Continuum Drift (feat. Chris Poland)
07. Surrender (feat. Ihsahn)
08. Chosen Time (feat. Christine Rhoades)
09. Rapture
10. Sibylline Origin

Jeff Loomis - guitars
Shane Lentz - bass
Dirk Verbeuren - drums

Vydavatel: Century Media Records