Vidíte za vším erotiku? My také… Eroticon 2008

Vidíte za vším erotiku? My také… Eroticon 2008

article_460_px1

Vidíte za vším erotiku? My také… A proto chystáme na sobotu 5. dubna další Eroticon, již šestý v pořadí.

Pro tentokrát se akce odehraje v klubu Delta na Praze 6. Ten krom příjemného prostředí velkého přednáškového sálu, předsálí pro workshopy a baru s možností posezení představuje tradiční koncertní místo. Letošní rok navíc znamená poslední šanci k uspořádání conu právě zde – začátkem léta Delta ukončuje činnost.

Těšit se můžete na osvědčenou kvalitu přednášek například Františky Vrbenské, Ivany Kuglerové, Petry Neomillnerové, Leonarda Medka a dalších pěti přednášejících. Řeč přijde na sexuální hrátky upírů, ženské i mužské záludnosti, úchylky, ze kterých se ježí vlasy na hlavě, skryté významy pohádek i poklesky slavných spisovatelů. Nezapomeneme ani na svět nejmodernějších technologií, filmu a comicsu.

Žádnému vztahu nesvědčí stereotyp, a tak ani my nechceme udělat z Eroticonu pouhý slet přednášek. Můžete se nechat pomalovat na workshopu bodypaintingu, nebo využít v rámci vstupného kurzů břišního tance. Na závěr se intelektuální zábava změní ve vizuální podívanou. Na prknech, která znamenají svět, se roztančí záhrobní tanec kostlivců. A tím estráda nekončí! Až se usadíte s náručí plnou výher z tomboly, pokocháte se pohledem na profesionální břišní tanečnice a na závěr se všichni ponoříme do víru tančících těl při koncertu skupiny Hakka Muggies.

Zajímá vás víc? Neváhejte navštívit naší stránku: www.eroticon.us

Tagy:

Zatím nikdo nepřispěl do diskuze

aktuálně

diskuze