OFF MINOR, MADEBYTHEFIRE, K-LXM

report

Na tenhle koncert jsem šel hlavně kvůli Madebythefire, o prvním vystupujícím

report_496_px1

jsem věděl jen to, že to bude hluk a fanatický fanda Off Minor taky nejsem, i když jsem tušil, že by mě naživo mohli trošku zauzlit nervový uzlíky. Už při vstupu do Chateu mám sto chutí ani nejít dolu a zaplout do ghetta mezi bitches a pimps nahoře, nicméně zatím zůstává jen u laskání očima a pomalého scházení do sklepení, nicméně už se těším až koncert skončí a budu si moc nahoře užívat neřesti a dělat špinavý kšefty, takže šup to dolu rychle přetrpět.
Začíná se pořádnou noiseovou lázní, hluk, hluK, hlUK, hLUK, HLUK. Zezačátku jen taková noční továrna, ale během času se sílí, graduje, výrobní linka se rozjíždí, zasekává, chrčí, vybuchuje. Temné plochy při kterých cinkají řetízky, padají na sebe železné tyče, na řadu přichází i rozbrušování a výrobek pro šťastné konzumenty je hotov. Na závěr ještě stokrát zesílený skřípot a drhnutí bezolejnatého stroje a uši dostávají na chvilku odpočinout.
Jako druzí na řadu přicházejí Madebythefire, a hory fanoušků se valí před pódium. Něco na té strategii nevydávat desky bude, stejně v tom už žádný peníze dneska nejsou, to pak pěkně natáhnout vstupný naživo a hned se zlaťáčky sypou. Ale teď vážně, už ani nevím, co bych o jejich živém vystoupení psal vzhledem k tomu, že jsem je viděl tolikrát, zase to byla parádní nepravidelná sekačka plná emocí, ještě jednou zopakuju otřepanou frázi „Meshuggah hrajou emo“, pánům to hrálo dobře jako obvykle, takže plná spokojenost a na Kytici i pohyb. Přeju víc fanoušků a peněz.
No a teď něco k hlavní hvězdy večera, Off Minor. Starý screamo harcovníci, který se naživo soustředili hlavně na to, jak udělat pořádnej bordel a intenzitu, což jsem čekal, stejně jako to, že mě to rozseká, ale ouha, tady byl kámen úrazu. Vystoupení to bylo fajn, o tom žádná, ale chtěl bych, aby mi přirostlo víc k srdíčku, což se bohužel nestalo, takhle jsem jen tak pobaveně koukal nejdřív zblízka, pak zpovzdálí. Nejvíc jsem si asi užíval krásně hlavu motající najazzlé brnkání, kterého ale zas tolik nebylo, tlaky tentokrát v botách moc netlačily, hluk nebolel, takže sice spokojenost, ale mohla být větší.
No a teď už rychle nahoru koupit drogy a lámat cizinky, ale ouha, přichází BuKy a využívá funkce bankomatu, čímž mě připravuje o poslední peníze. Takže na závěr praní špinavého prádla a pár lichvářských slov pro BíKeje: „Tady končí veškerá legrace, dlužíš mi kilo a nabíhaj úroky!“

Vložit komentář

aLanis - 04.06.08 17:00:24
krásně jsi to, dr. koteku, napsal, opravdu. je mi jasný, že kdybys neuvedl, že jsi tam nepřišel kvůli nám, tak už s tebou nepromluvíme do smrti smrťoucí : ) a počkej příště, až dorazí všichni ti čtyři fanoušci, co jsi nám je přál, to bude teprve mÄso! malé promo na nikdy nevydanou nahrávku zde: www.komasix.kx.cz/download/mbtf/ktlp-01.mp3 : )
xoxox - 03.06.08 23:26:02
dik za report, aspon mam trosku predstavu, co jsem prosvihla.. mbf sice desku nemaj, ale bootleg od adama a nejaky videa toho udelaj dost :) aspon pro nas, kteri je trestuhodne na zivo jeste nevideli :'(
ohon - 02.06.08 20:36:21
co to meles tluchubo a este anonymne spiclovat, jasne
anonymní hovado z hibrna - 02.06.08 12:37:06
šizuňk a šmelinář, to je poznat na první pohled... na praseti se nabalil a teď začíná pujčovat peníze

Zkus tohle