Noomi Rapace

Novinky ze světa filmu (44. týden)

Aktuality o práci Ridleyho Scotta, překvapivá nová role Toma Hardyho, několikanásobná role Noomi Rapace nebo našlapaný trailer na druhého Kapitána Ameriku. To vše tu pro vás dnes máme! 

To je vražda, napsala

Remake je slovo, ze kterého není žádný filmový a televizní fanoušek příliš nadšen, ačkoli ho slýchá více než často. Americká stanice NBC nyní plánuje znovu vrátit na obrazovky postavu spisovatelky Jessicy Fletcher, kterou známe v nezaměnitelném podání Angely Lansbury ze seriálu To je vražda, napsala. Seriál byl velice úspěšný, běžel 12 sezón. V nové verzi by si pracovnici nemocnice, která na své náklady vydá svou první detektivku a ráda se plete do vyšetřování skutečných zločinů, zahraje Octavia Spencer (Černobílý svět). Scénář napíše producentka Zoufalých manželek prý v odlehčeném stylu Sběratelů kostí
 
Dvojrole známe, ale sedmirole? Ta čeká Noomi Rapace (Muži, kteří nenávidí ženyPrometheus) ve filmu What Happened to Monday. Švédská herečka si zahraje sedmerčata, která se snaží skrývat a přežívat v přelidněném světě, ve kterém platí politika jednoho dítěte a sourozenci jsou pronásledováni. Role byla původně napsána pro muže, ale režisér Tommy Wirkola (Mrtvý sníh) se rozhodl kvůli Rapace pro jiný koncept.
 
Nějaký trailerový nářez? Tento týden jistě! Můžete se podívat na první video k dalším X-menům se všemi hvězdami, které z mutantích příběhů známe, nebo na povedené lákadlo na Kapitána Ameriku: Zimního vojáka.

Samuel L. Jackson je jeden z největších frajerů Hollywoodu a může hrát, koho se mu zachce. I amerického prezidenta! Tuhle roli dostal ve snímku Big Game finského režiséra Jalmari Helandera. Americký prezident se v něm ocitne v divočině po teroristickém útoku na Air Force One. Setká se s třináctiletým chlapcem, který prochází iniciační zkouškou přežití noci v divočině pouze s lukem a šípy, a společně musí čelit teroristům. Natáčí se v těchto dnech v Bavorsku.
 

Tom Hardy

Tom Hardy se rozhodl, že nutně nepotřebuje nabušenou muskulaturu, a přijal hlavní roli ve filmu Rocketman. Ano, zahraje si Eltona Johna. Snímek podle scénáře Lee Halla (Billy Elliot, Válečný kůň) bude sledovat zpěvákův život od jeho 11 let a bude ho kombinovat s fantaskními obrazy inspirovanými jeho písněmi. Ty budou samozřejmě tvořit i hudební složku filmu. Herec do hlavní role se prý hledal opravdu dlouho.
 
Ridley Scott před pár lety o návratu k žánru sci-fi ani neuvažoval. Práce na Prometheovi ho ale bavila natolik, že už má napsanou dvojku a aktuálně pracuje na pokračování Blade Runnera. Kromě epického vyprávění Exodus chystá také adaptaci několika cenami ověnčeného románu The Forever War Joe Haldemana o mezihvězdné válce lidstva s mimozemskou rasou. Film by měl jít do kin v roce 2015.
 

GT40 v Le Mans

Tom Cruise a režisér Jospeh Kosinski (udělali spolu Zapomnění) plánují drama z prostřední automobilových závodů Go Like Hell, založené na skutečném příběhu mladého Henryho Forda II, který se rozhodl postavit se v Le Mans v roce 1966 strojům Ferrari. A bylo z toho GT40. Příběh se bude točit nejen kolem porážky Ferrari, ale i kolem finančních problémů slavné americké automobilky. Zdravíme dnešní Detroit.
 
Herec Don Cheadle si vybral za svůj režijní debut životopis Milese Davise a ačkoli ještě nemá finance, už přemýšlí o obsazení. Ve filmu s názvem Kill The Trumpet Player by se tak mohl objevit Ewan McGregor či Zoe Saldana. Hlavní roli si zahraje sám Cheadle a jako výkonného producenta a hudebního poradce přizval samotného Herbieho Hancocka


Přispěj do diskuze

zobrazit vše

Asi budu znít jako kacíř ale já měl vždycky radši Tonyho tvorbu. Byla civilnější. Ale oba kucí točili skvělý věci. Na Prométea se měl vysrat.

Myslím, že to musíme brát tak, že Scott už je starší pán a možná mu trochu měkne mozek :-) Třeba se to stalo i bráchovi a proto to zabalil...

   Baara: Já se obávám, že Cameron jim tu ponorku nepůjčí :-)  
Naposled s ní zvedal laťku v Mariánským příkopu.

   D.: Sud: v tom pripade doufam ze tam s nim bude i roland emmerich a michael bay :)  
Já se obávám, že Cameron jim tu ponorku nepůjčí :-)

Sud: v tom pripade doufam ze tam s nim bude i roland emmerich a michael bay :)

no dal jsem si Rivalové a byť je ten film docela jedna velká faktická blbost, chápu proč tomu tak je, protože to co chce ukázat a předat až tolik nesouvisí s fakty, cíl splněnej a já spokojenej

doufam, ze pri pristi ceste na dno marianskyho prikopu praskne ridleymu okynko a bude mit na palube vsechen rozdelanej material k jeho soucasnejm projektum

X-meni vypadají skvěle, jenže až skoro za rok :-(

aktuálně

diskuze