Novinky ze světa filmu (29. týden)

Článek

Koho zajímá první ukázka ze sedmé sezóny Dextera, film o rivalitě Edisona a Tesly či filipínská hororová komedie o gay zombících, nechť ráčí číst dále.

Zombadings

Německá společnost Raspberry & Cream koupila práva na distribuci filipínského komediálního hororu Remington And The Curse of the Zombadings. Spíše prý komedie než horor scénáristy a režiséra Jade Castra (Endo) vypráví o chlapci jménem Remington, který je jako mladík proklet, že se v dospělosti stane gayem. Po 15 letech začíná s kletbou bojovat, a to v době, kdy se v místní gay komunitě začínají muži stávat obětmi seriového vraha, kterého se snaží polapit jeho matka. Film je prý dosti zábavný, na Filipínách se stal jedním z nejúspěšnějších nezávisle financovaných filmů a třeba na něj i my brzy někde narazíme.
  
Po šedesáti letech herecké kariéry oznámil Ir Peter O'Toole odchod do důchodu. O'Toole byl osmkrát nominován na Oscara a ačkoli ho nikdy nezískal (naposled byl nominován v roce 2007 z Venuši), akademie ho ocenila čestnou soškou v roce 2003. Ve svých 79 letech má herec za sebou role v Lawrenci z Arábie, v Kaligulovi, Lvu v zimě či naposledy v televizních Tudorovcích.
 
Nicola Tesla byl jednou z nejzajímavějších postav Nolanova Dokonalého triku, nejen díky sugestivnímu stvárnění Davida Bowieho. Jeho rivalita s Thomasem Edisonem by nyní měla být předmětem dobového dramatu Tesla, Ruler of The World. Film by se měl také zabývat myšlenkou krize technologií, jejich zneužití apod. Režisérská stolička byla nabídnuta Mikeu Newellovi (Harry Potter a Ohnivý pohár) a vědce by si měli zahrát Christian Bale (Tesla) a Nicolas Cage (Edison).
 

Courageous Cat

Společnost Evergreen Media Group získala práva na zfilmování animovaného seriálu Courageous Cat z 60. let a plánuje zfilmovat jej jako celovečerní kombinaci hraného filmu a počítačové animace. Seriál vytvořil tvůrce Batmana Bob Kane a parodoval jím právě svou předchozí práci o netopýřím muži, kocour má svou „cat cave“ i svého „Robina“ Minute Mouse. Tak když už znovuoživení Batmana, které vyšlo tak skvěle, proč nevymyslet něco nového i pro jeho malé kočičí hrdinské alterego, že?
 

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe v Ženě v černém dokázal, že jeho kariéra s Harry Potterem neskončí a zahraje si hlavní roli v dalším thrilleru, tentokrát nadpřirozené fantasy Horns. Bude hrát Iga Perrishe, který je hlavním podezřelým v případu znásilnění a vraždy jeho přítelkyně. Po propité noci se Ig probudí a zjistí, že na hlavě mu začínají rašit rohy. Jejich síla však nutí lidi kolem něj přiznávat mu pravdivě své hříchy, což Ig využije k pátrání po skutečném vrahovi. Jedná se adaptaci románu Joe Hilla a režírovat bude Alexandre Aja (Hory mají oči).
 
Eli Roth to poslední dobou s režírováním (naštěstí) příliš nepřeháněl. Nyní přemýšlí Leonardo DiCaprio a jeho Appian Way a Warneři, že by mu svěřili moderní zpracování Drákuly pod názvem Harker. Hraběte Drákulu, pronásledovaného komisařem Scontland Yardu Jonathanem Harkerem, by si měl zahrát Russell Crowe. Zatím neobsazená postava Harkera, který se po letech od setkání s Drákulou stal policistou a vyšetřuje sérii vražd v Londýně, by měla být centrem případné následné filmové trilogie. O plánovaném charakteru zpracování mnohé napovídá i to, že režírovat měl původně Jaume Collet-Serra (Orphan). Natáčet by se mělo příští rok, až si Crowe najde čas. 
 
Showtime uvolnil první dvě minuty z úvodního dílu sedmé série Dextera. Klikněte sem, ale kdo neviděl konec šesté série, nechť ví, že mu bude prozrazen. Bez zajímavosti není ani první ukázka (nikoli upoutávka) druhého Silent Hillu, obzvlášť pro fanoušky sestřiček.

Vložit komentář

brutusáček - 23.07.12 14:49:08
nene pro mě jsou tu vtípky „Jak je to s tím Batmanem? Lidé prý umírali nedočkavostí.“/// „Uz jde stahnout torrent The Dark Knight Rises: kino R.I.P.“ ///
lemmy - 20.07.12 18:40:49
tak vida, brut dostal místo wampů v bikinách inda v plynový masce :-(
Baara - 20.07.12 13:54:25
Smutný...po dvojce Ledger, teď fandové...stejně se ten svět posral :-(
bizzaro - 20.07.12 10:54:04
brutusáček - 19.07.12 09:42:47
já chci pomstu sexy wampů v bikinách!
bizzaro - 19.07.12 08:55:20
Remington And The Curse of the Zombadings musim IHNED videt!!! :D Radcliffe s Ajou by mohli valet, tesim se. Roth, no nevim, ale treba by s Papriakem neco mohli vymyslet. SH2 jsem videl uz v tydnu, sestricky jsou zas pekny, to samy sestricka Dexe (konecne nejsem pozadu).. necham se ale radi prekvapit ;)

Zkus tohle