MarastMusic HeavyWorld 36

MarastMusic HeavyWorld 36

Poslední neděli v měsíci můžete zavzpomínat na RONNIE MONTROSE nebo VIRGILA HOWEA, potěšit se starými pardály (PHIL CAMPBELL, BLACK COUNTRY COMMUNION) nebo se ozvěžit mladou krví (BURNING WITCHES, VANDROYA, BLACK VEIL BRIDES). A někteří již ladí na Vánoce (THUNDER, TARJA).

NOVINKY: STRYPER, SEBASTIAN BACH, SCORPIONS, EUROPE
VIDEA: BILLY CORGAN, BLACK COUNTRY COMMUNION, BURNING WITCHES, DOWN 'N' OUTZ, HEAVEN & EARTH, JEFF SCOTT SOTO, LIV SIN, LYNCH MOB, PINK CREAM 69, STEVE AND VIRGIL HOWE, SWEET & LYNCH, TARJA
ŽIVĚ: EXIT EDEN, LABYRINTH, THE DEAD DAISIES, THUNDER, TRESPASS, VANDENBERG'S MOONKINGS, VANDROYA
SKLADBY: ANVIL, BEAST IN BLACK, BLACK VEIL BRIDES, EISLEY/GOLDY, IRON SAVIOR, LIONE/CONTI, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, POP EVIL, PRETTY BOY FLOYD, RONNIE MONTROSE, SIXX:A.M., WILDESTARR
STREAM:
DESKY: OBSESSION, CORELEONI, BLAZE BAYLEY, JOE PERRY, CHRIS BAY, SAXON, DORO
TURNÉ: GUNS N' ROSES, MANOWAR

Nové desky

Inner Wound Recordings chystají masivní reedici starých desek OBSESSION, dostane se na EP Marshall Law a desky Scarred For Life a Methods Of Madness. Datum je stanoveno na 01/12/17.

Kytarista Gotthard Leo Leoni a zpěvák Ronnie Romero (Lords Of Black, Rainbow) mají společný projekt CORELEONI. V sestavě dále jsou Hena Habegger (drums), Igor Gianola (guitar) a Mila Merker (bass). Poctivý hardrock jim vydají příští rok Frontiers Music Srl.

Také BLAZE BAYLEY oznámil na příští rok novou desku - The Redemption Of William Black, třetí část trilogie Infinite Entanglement.

Kytarista Aerosmith JOE PERRY chystá na 19/01/18 sólovku Sweetzerland Manifesto a za bicími si v jedné skladbě zahostoval Johnny Depp.

Na únor příštího roku připravuje vlastní sólovku zpěvák Freedom Call CHRIS BAY, název zní Chasing The Sun.

22. deska SAXON se jmenuje Thunderbolt a vyjde 02/02/2018 u Militia Guard / Silver Lining Music, produkoval opět Andy Sneap a obal dodal Paul Raymond Gregory.

DORO hodlá napravit deficit německy nazpívané desky - na svém labelu Rare Diamonds Productions chystá vydat album Für Immer.

Novinky

Novým basákem STRYPER se stal Perry Richardson z Firehouse.

14/11/17 vyjde v paperbackové formě autobiografická kniha 18 And Life On Skid Row, autorem je samozřejmě SEBASTIAN BACH (v klasickém pevném obalu vyšla minulý prosinec u HarperCollins).

SCORPIONS mají svoje oficiální emo ikony - Rudolf Schenker, Klaus Meine, Matthias Jabs, Pawel Mąciwoda-Jastrzębski a Mikkey Dee mohou být nyní pod vašimi textovkami.

Ve věku 71 let zemřel 07/11/17 bývalý bubeník Alice Coopera a Lou ReedaWhitey Glan.

Bubeník EUROPEIan Haugland přišel o syna Simon, kterému bylo 28 let.

Turné

GUNS N' ROSES chystají na příští rok pokračování evropského turné Not in This Lifetime. Vyrazit nicméně budete muset např. do Německa (03/06/18 @ Berlín, Olympiastadion, 12/06/18 @ Gelsenkirchen, Veltins Arena nebo 07/07/18 @ Lipsko, Festwiese).

MANOWAR pojedou i příští rok (možná asi) poslední světové turné The Final Battle, za bicí se tentokrát neusadí původní bubeník Donnie Hamzik (v roce 2010 nahradil Scotta Columbuse), ale Brazilec Marcus Castellani, který si to vysloužil svým účinkováním v tribute bandu Kings Of Steel.

Audio & Video

ANVIL - Ego (lyric video) (Pounding The Pavement, 19/01/18, SPV/Steamhammer)

BEAST IN BLACK - Born Again (lyric video) (Berserker, 03/11/17, Nuclear Blast)

BILLY CORGAN - Aeronaut (video) (Ogilala, 13/10/17, Martha´s Music)

BLACK COUNTRY COMMUNION - Over My Head (video) a Sway (video) (BCCIV, 22/09/17, Mascot Records)

BLACK VEIL BRIDES - When They Call My Name (Vale, 12/01/18, Lava/Universal Republic)

BURNING WITCHES - Black Widow (video), klip produkoval Michael Studer (303.ch Productions), desku spoluprodukují a hostují na ní V.O. Pulver a Schmier (Destruction).

DOWN 'N' OUTZ (Joe Elliott) - Overnight Angels (video) a Storm (video) (The Further Live Adventures Of ..., 01/12/17, Frontiers Music Srl)

EISLEY/GOLDY - Soul Of Madness (Blood, Guts And Games, 01/12/17, Frontiers Music Srl)

EXIT EDEN - Unfaithful a Impossible (live video, 22/09/17 @ Hamburg Metal Dayz festival) (Rhapsodies In Black, 04/08/17, Napalm Records)

HEAVEN & EARTH - Hard To Kill (video) (Heaven & Earth, 06/10/17, Quarto Valley Records)

IRON SAVIOR - Riding On Fire (Reforged - Riding On Fire, 08/12/17, AFM Records)

JEFF SCOTT SOTO - Feels Like Forever (video) a Retribution (video) (Retribution, 10/11/17, Frontiers Music Srl)

LABYRINTH odehráli v roce 2016 na Frontiers Metal Festival (Trezzo Sull'Adda) desku Return To Heaven Denied. Nahrávka vyjde 26/01/17 jakožto Return To Live, jak jinak než u Frontiers Music Srl.

Dva mocné italské hlasy se daly dohromady v projektu LIONE/CONTI (Fabio Lione z Rhapsody a Alessandro Conti z Trick Or Treat a později Luca Turilli's Rhapsody). Stejnojmenná deska vyjde 26/01/18 u Frontiers Music Srl, mrkněte na video Ascension.

LIV SIN - King Of The Damned (video) (Follow Me, 04/17, Despotz Records)

LYNCH MOB - Miles Away (video) (The Brotherhood, 08/09/17, Rat Pak Records

PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS - Ringleader (lyric video) (The Age Of Absurdity, 26/01/18, Nuclear Blast)

PINK CREAM 69 - Walls Come Down (video) (Headstrong, 10/11/17, Frontiers Music Srl)

POP EVIL - Waking Lions (Pop Evil, 16/02/18, Entertainment One)

PRETTY BOY FLOYD - We Got The Power (Public Enemies, 01/12/17, Frontiers Music Srl)

RONNIE MONTROSE (feat. Sammy Hagar, Steve Lukather) - Color Blind (lyric video) (10x10, 29/11/17, Rhino Records), jedná se o posmrtnou desku, Ronnie Montrose zemřel 03/03/2012 a toto je album, které měl rozpracované, desku s ním nahrávala rytmika Ricky Phillips (Styx, Bad English) a Eric Singer (Kiss, Alice Cooper).

SIXX:A.M. - Accidents Can Happen (lyric video) (The Heroin Diaries Soundtrack, 27/10/17, Eleven Seven Music)

STEVE And VIRGIL HOWE - Leaving Aurora (video) (Nexus, 17/11/17, InsideOut Music)

SWEET & LYNCH - Walk (video) (Unified, 10/11/17, Frontiers Music Srl)

TARJA - O Tannenbaum (video) (From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas), 17/11/17)

THE DEAD DAISIES - She Always Gets Her Way (All The Same) (animated video), aktuálně se k nim přidal bývalý bubeník Journey Deen Castronovo (nahradil Briana Ticheho).

THUNDER už se také ladí vánočně a nachystali video Christmas Day, které najdete na 5 skladbovém 7", který vyjde 01/12/17 u earMUSIC.

Na scénu se vrazí NWOBHM kapela TRESPASS, 12/01/18 vydá comebackové album Footprints In The Rock (Mighty Music), ze které je i video Momentum.

VANDENBERG'S MOONKINGS - What Doesn't Kill You (video) (MK II, 03/11/17, Mascot Label Group)

VANDROYA - The Path To The Endless Fall (video) (Beyond The Human Mind, 28/04/17, Inner Wound Recordings)

WILDESTARR - Beyond The Rain (Beyond The Rain, 08/12/17, Scarlet Records)

Zatím nikdo nepřispěl do diskuze

aktuálně

diskuze