Hyenismus sociálních sítí a Králové z Lega

Článek

Vylezu ráno z pelechu s myšlenkou na kafe, škrabajíc se v prdeli potkávám matku, která mi sděluje novinku dne „Umřel Michael Jackson!“. Ona věda nedokáže všechno? Překvapení jak blázen.
Opravdu jsem si párkrát říkal, že ten člověk brzo umře a bylo mi to nějak srdečně jedno. Nikdy jsem ho neměl rád a neměl jsem rád jeho songy a mít rád ho nebudu. Je mi na blití z keců, že je to Král popu. Při deskách Petera Gabriela mají pro mne jeho songy příchuť laciného kafe pro malý haranty, co trsaj na nějaký Hitlerjugend-diskotéce.
Neberte to vážně, prostě ho nemám rád a lítost jsem opravdu to ráno necítil. Jen jsem si pustil něco do hlavy a jel makat, přeci jen je pátek a nehodlám trávit čas myšlenkama na kus plastu, tak odřízlýho od světa, že máte pocit, že jednou, až Vám nabídnou jeho pitvu, budete si kurva jisti, že sledujete pitvu mimozemšťana.
Nakonektím se na sítě, ty lidi fakt toho typa měli rádi, a to teda čumím. Už to jede, „nejlepší zpěvák planety“, „nejlepší tanečník“ (do prdele, co Muhammad Ali?), „nejlepší koncert století v Praze“! Normálně jsem byl nasranej, jak ten hmyz opět šustí křídlama pro někoho, kdo se pět let dopuje práškama - máte stejnej soucit se smažkou na Národní třídě?
Nejlepší koncert? 120 litrů zajebanejch puberťáků narvanejch na zkurvený Letný. Ano, senioři mě tam chtěli nahnat a já se fakt nedal! Ne, že by měl patnáctilej parchant rozum, ale na tohle jsem teda hrdej, valil jsem doma Maideny a Napalm Death (song Suffer the Children, kdyby Vám to nedošlo), seděl doma a sral na Vás a musel to mít ohulený, páč královský songy byly slyšet až do zasranejch Modřan.
A chcete něco vědět? Bruce Dickinson na posledním koncertě předvedl výkon jak blázen a první song Aces High věnoval obětem železničního neštěstí ve Studénce. Co by udělal Váš Král popu? Přečetl si články v Blesku? Žral prášky? Nebo házel kostkou, který žebro si vyoperuje příští týden? Francouzskej monarcha jak vyšitej, on to vlastně fakt byl král, máte pravdu. Máte dost mýho cynismu.
Wow, jste unaveni a já jsem mrtev? Ale vůbec ne, na ženský mi vadí míň celulitida než absence mozku nebo silikonový kozy. Ok, jsem hnusnej? Já? JO! Jsem, a víte, jak koukám věcem ještě víc pod kůži, doufám, že se na konci týhle jedovatosti pořádně poblijete.

Osobně jsem jen čekal na to, jak nám popovej robot Emil umře a? Čtu bulvár a říkám si, to muselo dát hodně práce ze sebe vypracovat tohle. Nebudu komentovat prášky, všechny vpichy atd. Stačí jedno, tenhle úžasnej pěvec a tanečník byl vysokej jako já, cca 177 čísel, ale on měl padesát kilo a já mám krásných gastrosexuálních 90 kilíček. To je čtyřicet kilo rozdílu, a mezi náma, ta svoloč okolo, Vám slibovala úžasný vystoupení božského Majkla.

Víte, co z Vás dělali? Idioty, ano, řeknu Vám, celej ten blbej kolotoč šoubyzhnisu, co stojí za jeho smrtí, si z Vás dělal prdel. Ten člověk nemělfyzicky na to, dát nějaký taneční kreace, ano, byl to zničenej člověk. A jeho rodina? Budu kurva hnusnej, dobrej jim byl, dokud z něj kapala dolarová barva. Copak odvrácená strana? Byl fyzicky zničenej? Buďte kurva rádi, že má ten chlap klid a myslím to vážně, s tímhle tělem se před Váma měl natřásat nebo zpívat? Ale prosím Vás. Jasně, jsem cynickej hajzl? Hovno cynickej a egoistickej, hmyz je ten, kdo mu tu smrt nepřál, ten typ by Vám chcípnul před očima. Že ne? Škoda, už se nevsadíme...Smrt je kšeft a věřte nebo ne, ukazuje to o Vás, že chcete jen šukat a zabíjet, nemyslíte?
Jedeme titulky, MICHAEL JACKSON NENÍ OTCEM SVÝCH DĚTÍ, MICHAEL JACKSON NEBYL MICHAELEM JACKSONEM, MICHAEL JACKSON MĚL V HLAVĚ PLÁNY NA VELKOLEPÝ NÁVRAT, MICHAEL JACKSON SI KOUPIL POPRSÍ PAMELY ANDERSON....stačí? Jsou to sračky? Ne! Jsem se teprve začal bavit. Máte toho dost?
Koukněte, Jacksonova rodina chce druhou pitvu. Wow! Já bych skoro řekl, nechte ho být, vždyť na něm není už co pitvat. Hovno! Majkl je náš! Rozhnípeme ho znova, tentokrát pouze pro rodinný účely (jakoby nestačilo, že jste to dělali za jeho života). Do prdele! Ty vychovala společnost? Sakra! Jeden by řekl, že Stalin, Hitler, Pol Pot byla možná parta správnejch chlápků. Ale no tak, Střape, ty dneska jedeš! Ano, jsem kurva nasranej a jedu! Ještě jsem kurva zvědavej, co na to Puff Daddy a další hmyz! „Hele moje poslední deska se neprodavá, vyslovím lítost nad smrtí Michaela!“ Wow! Nápad jak noha a víte, co chcete, prodáte to fanouškům Michaela! Ten jich měl jak sraček v toice po fesťáku.

Vrátíme se k pitvám a dáme si něco reálnýho a říkám Vám, tohle nejsou pocity, je to jeden posranej fakt. Těším se na Vaše žaludky. Opravdu. Král popu má novou doménu michaeljacksonautopsypictures.com (autopsy je pitva a pictures už dáte dohromady), když jsem ji objevil, říkám si, kterej chytrej hmyzáček tohle registroval?

Budeme zvracet děcka, ano táborová diskotéka skončila a já se Vám chystám nachcat napalm do táboráku. Vám to neřeknu (u domény .com nemusíte zadávat, kdo jste). Bylo to u společnosti GODADDY (registrátor) a chcete-li koupit doménu druhé úrovně, klidně je kontaktujte, mají super ceny, no fakt!
Čili byzhnis kvete a teď budu krásně nechutnej, víte, kdy tu doménu někdo u společnosti zaregistroval? 25.6.2009. (umřel Míša) zaregistroval ji za pár minut a nebojte se, ty lidi moc dobře věděli, co dělají a co mají na myslích a bacha, na takhle jistou registraci měli u GODADDY nejspíš pěknej badžet. Jak jsem tu doménu objevil, byla přetížená a samozřejmě, že na dobře zaopatřeným serveru. Dokážete si představit tu návštěvnost? Tak za hodinu jsem zjistil obsah a koukám na to, kde je v tom ten kšeft schovanej? Vypadá to jako stránky nějaký fanatický nanynky.... Chachá...v tý angličtině odhalím ty kopance i já. Nevíte? Přijde Vám to nevinný? Ale píču třináctiletý cibetky!
IP adresa, na kterou je doména pověšená? Jen si klikněte 174.120.29.102 a co je tam? Je to aplikace na utváření blogů a komu to nepatří? Vampirebooks.org? Není to zkurveně vtipný? Škoda, že tam není Carrionbooks.org (carrion je mrchožrout), aspoň bych měl radost.
Ještě si říkáte, že tohle je nevinný? Myslíte? Se tou sajtničkou pěkně proklikejte a člověče WORDPRESS.COM, jak harmonický hmyzáctví! Koukáte na tu krásnou doménu a něco je divný, kdepak je ten kšeft schovanej? Možnost login a password, Vás to někam zve....... Na roztomilým blogíšku jsou bookmarky, shary na ostatní umrdaný sociální sítě a máte to! Tahle sajtna projede celým netem jak horkej nůž máslem. Je to kšeft a šikovně schovanej.
Víte, o co jde? Jde o to, že přes tuhle sračku si rozjedete ještě víc netovej byzhnis, budete mít haldu nových – blogů (rovná se zákazník) a navýšíte počet uživatelů (terčů reklamy) a čtenářů (terč reklamy), jsme u tý krásný věci jménem internetová inzerce, u který zvýšíte ceník (Vaše náklady jsou pár dolarů).
Máte mne rádi? Já jsem Vás přeci jen pozval na místo, kde si můžete povídat o božském Míšovi a budou Vás bombardovat reklamou. Dostali jste se do koloběhu jménem kšeft, Král popu, nesmyslný sochy, hlášky „Kdo se postará o Jacksonovy žirafy?“, „Byl Jackson homosexuál?“, „Komu Jackson odkázal své mění?“.
Nebojte, jsme na konci. Všichni jsme na tomhle světě rádi, máme svoje keep smiling výrazy a milujeme se, množíme se, jak nám Majkl pěl ve svých peckách. Jdu si pustit Suicidal Tendencies....I HATE POP SONGS!

PS: Ještě jste se nepoblili? Já taky ne....jen málem.

PPS: Doménu michaeljacksonautopsy.com jsem objevil o dva dny později a obsah to má skoro stejnej a má to i ten samej princip....mňam. Jen jsou tam k mání i nahrávky. Stejnej registrátor, jiný nameservery, ty stihl hmyzák změnit až 26.6. To víte, změna registrátora trvá tak týden.

PPPS: Jakej plán máte? Jakou doménu si zaregistrujete? Spěchejte! Brzo bude plastovej král Míša rozebranej jak....Lego.

Vložit komentář

JUC. Sud - 12.11.09 19:21:56
nebo z nostalgie jinou klasiku s majklem, treba planetu opic.)) http://i35.tinypic.com/2rqbybc.jpg
666 - 09.11.09 22:52:25
smrt majklovi!!!
bizz - 09.11.09 21:45:56
:D
stana - 09.11.09 21:25:23
jestli ten film poběží příští rok v BA horror cinema tak se na něj možná i kouknu :))
killer - 09.11.09 15:59:19
pavla: no ale fuuu vtip dne:-))))))
Pavla - 09.11.09 15:09:26
tak mě pobavil nedávno kámoš s hláškou, jestli vím, že teho Míšu Jacksona chtěli spálit, ale nešlo to, páč zjistili, že je tvořen povětšinou z plastu, tudíž ho dali k recyklaci, vytvořili z něj Lego a zase si hraje s dětmi.. jsou to ty černo-bílý kostečky.. :-)
brutusáčik - 03.11.09 15:24:17
no tyvoe....to budou manifesty, národní smutek celej měsíc.....a vdova a děti budou zajíštěný na tři generace dopředu bo ty desky budou ultra-mega-platinový všechny
Sud - 03.11.09 15:22:31
kurva uleželej je ten poison spitting ještě lepší. jsem minule zapomněl zatleskat, takže až teď tak činím.) uz se tesim az umre jednicka Mistr
brutusáčik - 03.11.09 12:54:48
"Sto milionů dolarů vydělal za prvních pět dní v kinech celého světa záznam z posledních koncertních zkoušek krále popu, nazvaný Michael Jackson’s This Is It. Je to hodně, nebo málo? Společnost Sony to považuje za úspěch, i proto se rozhodla prodloužit dobu promítání, stanovenou původně na pouhé dva týdny. "Nastavení" se bude určovat pro každou zemi jednotlivě v rozmezí od jednoho do tří týdnů navíc. Česko, kde za víkend film vidělo přes 90 tisíc lidí, už jedná o co nejdelším přídavku. Ale ač se mluví o úspěchu, Sony sleduje vyšší tržby – rekordy totiž zdaleka nepadaly" víc víc víc, pořád málo :)
Stana - 29.08.09 12:57:10
DR - 25.08.09 12:17:40
pf 06|07|09 [20:01] - už v 60. letech byli Monkees vlastně taky "na klíč", i když jejich osobní vklad byl docela velkej... vlastně první model nebo předchůdce chlapeckých skupin.
lemmy - 23.07.09 13:02:45
pavla: pusu+pivo, přesně to, co jsi napsala jsem cítil, ale neměl jsem trpělivost to tak pěkně napsat.
filthpunk - 23.07.09 03:16:31
střap total v poho...
brutusáček - 19.07.09 13:51:55
o ty co takový článek odradí, srát na ně, takové nepotřebujem, marast kuwa! :)
bizz - 19.07.09 13:34:20
asi hej, muze, ale uz je to venku ;-)
bros - 17.07.09 19:12:04
bizz: nechápu..."nicmene nebyt v tom clanku tolik nasranosti a vulgarismu, zas by to byl zurnalismus a ne Marast :)" ...ty chceš víc náštěvníků, ale nemyslíš, že článek podobný formy někoho novýho spíš odradí?
killer - 17.07.09 15:12:16
pf - 16.07.09 22:58:29
vklidu, přečetl jsem to i v brailově písmu ;)
Satan.rap - 16.07.09 22:51:11
jasan vsak ja chapu jen ti vracim kolobezku hm?:-)))
pf - 16.07.09 22:47:26
jen jsem se snažil říct, že poku je to blog/sloupek, tak je to rozvleklý a na méír místech to ztratí dech a pokud to byl článek, tak ho tyhle věci zabily, kapišto? nic víc.
pf - 16.07.09 22:42:25
sorry, pokud z otho ta ironie nebyla zřetelná...
Satan.rap - 16.07.09 22:12:59
drahy frintosaure nez jsem se potkal s ND jezdil jsem ctyricet km denne na kole, to si se trefil. Jizlivost vedle jako tvuj zrak.
pf - 16.07.09 21:42:34
jasně, ale výtky se týkaly spíš toho, jak to v lidech probudit a po pravdě, řečma, kterak střpa poslouchal ND předtím, než se naučil jezidt na koloběžce jaksi do sdělení překrývají
brutusáček - 16.07.09 20:49:23
brutusáček - 16.07.09 17:00:36
střap prostě chtěl, aby se lidi pozastavili, a trochu zamysleli. Určitě, ikdyby moc chtěl, změnit svět, o tom to asi neni a nikdy nebude. Je to to samé jako všechny angažované kapely a nemusí být jen v HC. Nemyslí si, že každej návštěvník HC, sXe, vegan koncertu se hned otočí o 180 stupňů a bude hodnej. Jde o to v lidech probudit myšlenku proč tohle a proč tamto. Proč se vybíjej tuleni pro kožiš, proč japonci vybíjej velryby pro pochoutky, proč každej si chce z Majkla ulejt cetník.....
bizz - 16.07.09 16:59:53
a co rovnou MichaelJacksonCyp.coM? ;-)
annal - 16.07.09 16:54:57
michaeljakcyp
Pavla - 16.07.09 16:48:21
kot: jasně, je svým způsobem kontroverzní. Ale je na světě tolik strašných věcí, který mě serou a prostě není v mé moci změnit to. Což neznamená, že to schvaluji, souhlasím s tím nebo to úplně ignoruji. Jen to nedokážu změnit, proto se snažím věnovat svou energii a čas tam, kde mám pocit, že to nějaký smysl má. Každýho volba.
Satan.rap - 16.07.09 15:57:37
zirafa prej preboehla...jinak je smyslena pulka napul...vis jak u nej bylo fakt mozny vsechno:-))
kot - 16.07.09 15:26:21
Jen prostě z mýho pohledu nemá cenu se do hloubky zabývat věcma, který sama nemůžu nijak ovlivnit... tohle je kontroverzní větička
Pavla - 16.07.09 15:16:15
ad žirafy.... zrovna tuhle citaci jsem na mysli neměla... pokud jsem to správně pochopila, tak to už byla Střapova vlastní nadsázka jaký všechny nesmysly by mohli lidi na těch úžasných soc.sítích řešit.. ale v zásadě nevím, co všechno za zvěř choval na své farmičce.. třebas i žirafy vlastnil pro pobavení dětiček :-) když tomu věnuješ dostatek času možná to někde najdeš.. nebo založ na Marastu fórum s názvem: Choval Majkl Džeksn žirafy? A uvidíš jak se ti zvedne návštěvnost, až začnou psát všichni džeksnovi fans:-D :-D :-D
Pavla - 16.07.09 15:07:18
jasně Bizzi, že žádnej článek nic nevyřeší, o tom snad nemusíme diskutovat:-) Jen prostě z mýho pohledu nemá cenu se do hloubky zabývat věcma, který sama nemůžu nijak ovlivnit. Čtu noviny, koukám na zprávy, zajímám se o to, co se ve světě děje, jsem jeho součástí a chci mít nějaké povědomí... ale nedokážu tady tu mediální mašinérii a chování lidí nijak ovlivnit, prostě to tak funguje:-( Mojí volbou je vyselektovat to, co je pro mě hodnotný a ten zbytek bordelu prostě ignoruju a nehodlám se tím nijak zabývat - viz. např. smrt MJ, dělat cokoliv kolem téhle osoby je pro mě ztráta času. Pak jsou věci, který ovlivnit můžu, a těm s radostí věnuju svůj čas, nasazení a třebas i prachy...Nechci tady nějak moralizovat, ale celej svět je o tom, jak se chováme sami k sobě navzájem, my všichni jsme součástí společnosti.. říct jak mě to sere a přidat pár vulgarismů je celkem jednoduchá věc, ale chovat se s úctou a respektem ke všemu živému, potažmo i k věcem, které někdo zbudoval, už není tak jednoduché a rozhodně to není běžnou součástí každého člověka:-( Takže ano, rozhodně se můžem u pifka pobavit nebo napsat článek o věcech, který nás serou, ale znovu říkám, že chci-li, aby ze společnosti zmizely lidský hyeny, nemá cenu jim to říkat, ony to stejně nepochopí, je potřeba sám hyenou nebýt.
bizz - 16.07.09 11:21:36
krasny, Pavli ;-) jasnacka, ale z tvyho pohledu ty zbytecnosti clanku...a kterej neni? nebo jsou clanky, ktery primo neco vyresej? moc ne..spis jen na neco upozornej a pak se prip. neco zacne dit, kdyz se to do ruky dostane spravenjm lidem. tak to ber jen jako obohaceni Mjc, Strapuv zhnusenej sloupek o zhnuseni, coz uz jsi stejne udelala ;-) jen noticka: nektery ty citace titulku jsou jen smysleny nebo mel i zirafy? :-D
Pavla - 16.07.09 10:26:21
to Bizz a Střap: nemyslím, že jsem mimo:-) Malý rozbor: celej ten článek je o tom, jak Střap od rána poté, co vytáhl ruku z prdele :-) přemejšlel o smrti MJ. První co udělal, když přišel do práce je, že se nakonektí na sítě a čte reakce lidí, včetně citací jednotlivých článků a v podstatě k tomu dodává jen své komenty. Sám pak píše, že čte bulvár ( no dobrá, asi to nebylo jen surfování po netu, ale cestou si koupil i tištěné noviny? ) a doslovně cituje titulky a rozebírá pak podrobnosti článků. Následuje pátrání po doménách, včetně dat registrací a IP adres, přestože server s pitvičkou jest přetížen nevzdává se, a po hodině zjišťuje i jeho obsah, aby zjistil, že jde jen o další kšeft jak vydělat na lidech prachy. Hele jako já jsem poměrně běžný uživatel internetu, ale todle mi přijde jako dost cílevědomá práce, která musela zabrat dost času a dost trpělivosti proklikáváním se všemi těmi stránkami. Leda že by Střap sledoval jeho život průběžně a podrobnosti typu kolik měřil a vážil apod. vysypal jen tak z hlavy... Každopádně, abyste si nemysleli, že jsem úplně blbá - naprosto chápu, že článek ve své podstatě není o MJ, že to byl jen stimul, který umožnil Střapovi vyventilovat svoje zhnusení nad naší společností a nad hyenama, co třískaj prachy z kdejakýho hnusu a MJ byl použit jen jako názorný příklad... takže zhnusení nad naší "civilizací" cítím naprosto stejně, jen prostě nemám tu potřebu se v tom dál hnípat a pátrat po podrobnostech. A zbytečností článku jsem nemyslela, že by neměl být vydán na marastu, to je v pohodě, ale především to, že ten článek posloužil hlavně Střapovi, aby si vyventiloval svoje pocity, ale v žádným případě to neovlivní to, že lidi budou pořád stejný kurvy! A proto jsem tam hlavně psala, že každej by měl začít sám u sebe - budeš-li dobrým člověkem bude na světě o jednu svini míň, že....
kot - 15.07.09 14:28:42
dobry, ted to chapu
Satan.rap - 14.07.09 17:20:43
Kotku: ja jsem nekterejma vecma stravil moc casu davno predtim a ty o tom moc vedet nemusis a nemam moc naladu se ti tady sverovat.
killer - 14.07.09 14:50:37
bzz: neboj taky sem asi divnej kdyz je chapu....-)
bizz - 14.07.09 14:09:40
tak to jsem asi "jinej", ze je chapu? :))
kot - 14.07.09 14:00:59
posledni dva prispevky nechapu
Satan.rap - 14.07.09 11:31:11
Jo mimochodem myslim, ze jsem stravil surfovanim tolik casu pred smrti dzeksona. Chapes to? Mozna jsem jen dostal prilezitost se vyjadrit k jistym blitkam pomoci smrti nekoho, koho jsem rad nemel.
Satan.rap - 14.07.09 10:36:42
Pavla: blabla...Pavlo skutecne nemusel. Ver tomu, ze jsem surfovani stravil tolik casu predtim, ze by si se divila. Jeste nejaky soudy?
bizz - 14.07.09 00:55:22
o5 se Strapa zastanu, Pavlo, jsi mimo, pro to, co Strap napsal, nemusel vlizt na jedinou stranku! ale jinak ponekolikate ano, takto to vetsinou vsude funguje a sam si stojim za tim, ze to tady je napsany, ze se o tom muzem bavit nejen v hospode, ze nekdo (Strap) udelal krok, byt pro nekoho zbytecnej. mame tady na webu takovou komunáž, tak proc si to takto nedat a pobavit se o tom, vygenerovat trosku jinou diskuzi a nazory nez "slaby"
Pavla - 14.07.09 00:03:25
Upřímně.. tenhle článek jsem si přečetla jen proto, že mi Brut říkal, že to stojí za to.. ALE tenhle článek je úplně zbytečný. Jako že jsou lidi kurvy a peníze jsou vždycky až na prvním místě, to snad ví už každej a přesně z toho těží celej bulvární průmysl...i takovej Střap, kterej sám napsal, že je mu jaksi jedno, jestli MJ umřel nebo ne, neváhal, a strávil několik hodin/dní surfováním po netu a sbíráním nechutných podrobností o jeho životě a smrti.. proklikal hafo linků a bulvárních plátků, čímž sám aktivně přispěl přesně k tomu, na co sám nadává.. zvýšil sledovanost všech těch zasranejch plátků čímž jim zvýšil zisky.Vezmeme-li v úvahu, že to jen tak ze zvědavosti udělá ze pár milionů lidí, který MJ vůbec nezajímá, a pak dalších několik milionů lidí, který se považují za fanoušky MJ, pak se není čemu divit, že celý tento průmysl vzkvétá. A o gramoprůmyslu netřeba mluvit.. vždyť v dnešní době se vydávají bestofky pomalu ke každýmu 5-ti letýmu výročí kapely a to ani nikdo nemusí umřít. A registrace domén...naprosto běžná věc, že si cizí lidi registrujou domény "známých"jmen, aby je pak za těžký prachy prodali.. jooo holt to jsou vymoženosti internetu, kde neexistuje kontrola a je jen otázkou morálních hodnot každého člověka, jak se k tomu postaví. Začít by měl každej u sebe...
pf - 13.07.09 21:12:09
abro: prostě svítilo sluníčko... a proto...
goRRRe666abRRRo - 13.07.09 18:41:11
pf :-)
pf - 13.07.09 15:45:29
abRRRo: jo, mě šlo jen o to, že vlastně nic novýho neříká, tudíž není proč ho psát. ale pokud to komukoli něco novýho dá, je to ok
Sud - 13.07.09 15:30:46
Ten uvod je fakt moc XD "Parodování tak vážné věci, jako je smrt známého hudebníka, je něčím, čemu se úplně každý nezasměje." Ale to video je vyborny http://www.novinky.cz/koktejl/173386-mein-fuhrer-michael-jackson-je-mrtev-zni-v-recesistickem-snimku.html
jkl - 13.07.09 11:23:13
Ta vsuvka o těch Iron Maiden je fakt ftipná takhle po ránu. To je těžko no, když někteří nejsou schopni ani pobrat psaný text, nebo ho aspoň dočíst. Očividně.
molit - 11.07.09 17:11:18
ten člověk prostě umřel na svůj styl života, byl slavnej, byl na vrcholu a pak upadal až vymizel. Když umřel, firmy a média se toho chytly, aby vydělali zase nějakou tu korunu (nebo dolar) - což je a bude jejich obživa. Z majkla už stejně nic jinýho než bestovky vymáčknout nešlo.. Je to poslední pokus a i dle mého skromného názoru společnost se až moc upírá k médiím, PR, reklamám a má je jako nějakou další víru..radši si budou někoho idealizovat, než aby si přiznali, že to byla troska člověka a nyní je jen mediálním duchem..
goRRRe666abRRRo - 11.07.09 15:57:37
mne to pobavilo. ty medialni chcanky by se jednou mely utopit ve svym hnisu. pf nechapu tvou reakci. kdyby strap poslal tenhle clanek do bravicka, asi by ho poslali do:-) to, ze labely vylisujou milion best off, very best off, immortal best off a podobnejch picovin je vic nez jasny stejne jako ze si to ovecky koupej. ja bych rek dle strapovo clanku, ze ten slepovanej robocop je mu takrikajic u prdele, nejvic ho asi nasrala ta mrdka vokolo, kterou ten hmyz okolo hlta prcat. 666
bizz - 10.07.09 10:44:15
tak vtipnej bejt prece ani nema. nicmene z tvy prvni reakce mam pocit, zes ho ani nedocetl :)
lemmy - 10.07.09 10:15:03
ok, mě ten článek nepobavil a neobohatil. připadá mi hloupej a bez vtipu, toť vše
brutusáček - 09.07.09 14:54:53
pf - 09.07.09 12:22:14
st: v pohode
Satan.rap - 09.07.09 12:02:47
:-))) pf: mozna mas recht, ale pockej nedivil se tu snad deset lidi jak je divny, ze majkl umrel? myslim, ze uplne tak pravdu nemas. Nasranej jsem z humbuku jinak sluchatka me chrani pred majklem dobre. Jen ti prasteny titulky vsude mozne uz mi lezou krkem. Navic je krasny jak si byznis hleda cesty. Sam vis, ze tohle je pro klasickej gramoprumysl jeden z poslednich velkejch kseftu. Proto je ten humbuk at takovej mimochodem. Navic on Majkl nemel ty ucty taky moc zaplaceny he? Myslim, ze tenhle humbuk proste vetsi je. A nejsem sam.
bizz - 09.07.09 11:37:02
pf, jo, tim poslednim mozna strap trosku ustrelil, ale proc myslis, ze tu ten clanek nema co delat? kdyby byl napsanej slusne, bez impertinenci, byl by dle tebe v poradku? proste to tu uz venku je, minimalne to nebyla dalsi recenze a aspon byla nejaka diskuze :) a bude i neco dalsiho z okolniho sveta, co se o hudbu otira
pf - 09.07.09 11:29:27
uf, tome, myslím, že tou poslední poznámkou na kotka si fakt trochu přestřelil. problém toho článku je, že 80% je o tom, že si nasranej a nevíš, jeslti tě víc sere michael nebo ten humbuk okolo, a těch zbylých 20% vlastně neříká cokoli, co by si kdokoli tady neodvodil sám. tj. chybu má jednu a dost podstatnou: neměl být na marastu, ale na nějakém kinder webu, kde by možná trknul nějaký mladý trouby, že něco je možná jinak, tady je to takovej výkřik do tmy.. pro srovnání doporučuju vygooglovat si články o lennonovi, když ho zastřelili a o ianu curtisovi,když si to hodil... najendou taky Beatles a Joy Division poslouchai všichni...
Satan.rap - 09.07.09 08:31:15
kotku: Neni, ma, ma, tobe neni, co dat. Tobe neni, co dat pane slusnej krasnej a sexy. Pujdeme v patek na Sexy Dancers do Lucerny?....
brutusáček - 09.07.09 01:02:52
diskuze ve zlejch přísná...
bizz - 09.07.09 00:48:32
hele, to uz jsme resili vys, ze to je pokazdy, kdyz... nicmene nebyt v tom clanku tolik nasranosti a vulgarismu, zas by to byl zurnalismus a ne Marast :) ja su spokojen, proto je to i venku
kot - 08.07.09 21:52:33
nevim, prijde mi ze tohle se strhne po smrti vicemene kazdy celebrity a uz me na tom ani nic neprekvapuje. kdyby clanek mel nejakej zacatek a konec, smzsl, hodnotny informace, proc ne. takhle mi to prijde jen obycejnej vylev nasranosti, kterej mi nic moc navic neda.
Satan.rap - 08.07.09 09:17:03
lemmy: Mozna se budes divit, ale nepotkat nejobskurnejsi stranky, nedelat, co delam. Neotravovat mne neustale s nekym ke komu mam od detstvi odpor. Nenapsal bych to. A bud klidnej, ze jsem mohl byt trikrat surovejsi. Kdyz jsem tak zjistil kam takovyhle krasny domeny vedou rikam si jedeme poradnej hard volume. Poslal jsem to mimochodem Bizzovi a on na to slusnej masakr. Ok, dame to na MJC snad lidi obcas premysli, co se okolo nich deje. A vis co nakonec uspech clanku ukazuje? Chcete akorat sukat a zabijet, proc ma tahle jedovatost uz polovicni ctenost nez profil Johna Coltrana? Ano, svet je hnusnej a navic nejmenuje se to tu MARASTJAKCYP? Je to tu fajn, ale nemas tu skoro nic jinyho nez recenze neni to skoda? Tak pokud mi na tohle odpovis necim, co ma smysl a neco odvodnuje poklepu ti po rameni a reknu si, ze v tom cloveku, co bezduvodne prudi do Ingmara Bergamana mozna i neco je. Ted si jdi pustit songy s tancujima dobrmanama. A premyslej nad tim, co jsem ti napsal.
CrusT - 07.07.09 17:57:44
Taky si myslim, ze on byl v jadru vlastne dite a clovek s dobrym srdcem a spoustu veci neunesl a proto posledni dobou zil tak izolovane od toho, jak Strap napsal, soubyzhnisu. Coz bych mu vubec nemohl vycitat. Ok, je tu ta udajna pedofilie, ale ta dokazana nebyla, takze na to pohlizim v ramci presumpce neviny. A smat se mu, ze se ladoval praskama? Jako sorry, mel snad na vyber? Jasne, misto obeda si radsi pichnu demerol a morfium, to bude vetsi basta...
bizz - 07.07.09 17:55:44
ja prave myslim, zes to nepochopil. a tu kreaturu z nej udelali lidi, kteryma se obklopoval. co vim, uz kdyz od nej jeho manazer kdysi pred lety odchazel, tak proto, ze mel i Poradce na roušky a vsichni zdimali a zdimali, uz pak i sam zacal pry ztracet vliv na to svy primy okoli a tahlo ho to jak proud, tak manazer odesel, pac se na to uz nemohl koukat. my s tim nic neudelame, uz je mu (snad) fajn, a Strap se prave pustil do tech bestii, ktery ho (tentokrat ovsem posmrtne) budou dal rozervavat
lemmy - 07.07.09 17:33:59
měl bych se zamyslet sám nad sebou, protože starej masrast... jo, máte pravdu. ale stejnak mi příde, že majkl v podstatě s tímhle hnojem nemá ani skoro nic společnýho a že tu kreaturu z něj spíš udělalo okolí... nevim, mě z toho že umřel bylo možná trochu smutno, je to dětství žejo. ale vytahovat si z netu ty nejobskurnější stránky a pičoviny, a pak je rozmetat. rozpaky, červený. asi sem to spíš nepochopil než co jinýho
killer - 07.07.09 15:05:38
Jinak narazka na starej marast rulezz:-))
killer - 07.07.09 15:03:02
Nooo mooc peknej clanek, strape!!!:-)))) Jak sem rikal v nejaky jiny diskuzi, MJ sem nemel rad a mit ani nebudu, ale v hudbe a spol toho udelal hodne. Taky sem rikal ze je divny ze 5 let se o nem nemluvilo a najednou plnej net, zpravy, noviny a samo tuny bulvaru:-(( Osobne nesnasim popkulturu, showbyznys jen pro prachy, bulvar a podobny sracky, takze vesmes s obsahem clanku a strapem souhlasim:-)) Osobne mi taky prislo dost divny a hooodne vypocitavy jak vsechny medialni radoby hvezdicky fnukali typu: sem vzdycky byl fanda MJ a jeho kamos jen pro to ze se o nich posledni dobou nemluvi a timhle zacne a mozna par ovci koupi jejich cd....:-((((
Dreamsound - 07.07.09 14:50:48
V podstate je tom clanku napsana jen pravda. Opravdu jsem se bavil, kdyz nejaka, ca. 35 leta krava n Nove vzlykala, ze nevi, jak bude bez Majkla zit??? Kurva sak o nem stejne nebylo uz X let slyset, pokud teda nekde nekdo nevyhrabal sracky o pedofilii.....kdyby se behem milisekundy nerozkriklo, ze odevzdal lzici, tak po nem nestekne ani pes....takze jake velike truchleni....sory....ja budu bez Majkla zit stejne jako pred tim...a to v podstte i my vsichni ostatni!!!!
bizz - 07.07.09 10:58:37
krasne receno. a ne ani snad, ze by to spousta lidi chtela, ona to dokonce potrebuje! (off topic: Miri bude v tydnu on-l)
jkl - 07.07.09 09:33:59
No já nemám televizi, zprávy skoro vůbec nečtu, rádio taky nemám, nemám ani anténu v autě, noviny nečtu a beztak tu ani nemáme stánky. Městskou nejezdím, bydlím na konci světa samém. A stěhuju se na samotu pod les již brzy. Na internetu se tomu člověk nevyhne, ale je lehké překliknout jinam. Já si s morálností médií nedělám starosti, všechny ideje sem už dávno raději zahodil. Aspoň mě už nemá co rozházet. To je svět, v kterém věřím, že možné je vše, sám jsem očekával online přenos z Matuškovy kremace. Fakt, raději srát na to, mávnout rukou, nehnete s tím, je to příliš silné a hodně lidí TO prostě chce.
bizz - 07.07.09 08:38:48
jkl, ke tvy poznamce o nehltani celýho internetu..tak to vypni tv, nekoukej po ulici, pac to je vsude v novinach, neposlouchaj radio ani prisedici v mestsky.. :)
goRRRe666abRRRo - 07.07.09 00:04:43
clanek super, strapak se vysvihnul:-) fuck off kravataci:-)
Satan.rap - 06.07.09 22:37:34
jkl: to mas v podstate pravdu, ale pokud nekdo zajde tak daleko jako v tomhle pripade jsem tim mimoradne zaujat a pak me zakonite z my profese zajima kam to vede a hele vidis? annal: zatim ne:-)))
annal - 06.07.09 22:29:00
St.Rap: Ty kupujes rohliky pres internet?
jkl - 06.07.09 22:27:03
Tak to je pak jako stěžovat si na to, že je v hypermarketu hodně lidí. Můžeš se s tím smířit, nebo to ještě můžeš ignorovat.
Satan.rap - 06.07.09 22:08:51
jkl: milej zlatej me vec jmenem internet kupuje jidlo:)))
jkl - 06.07.09 22:05:10
Stačí tolik nehltat a nebrat vážně celý internet a jeho obsah a autor by byl z byznysu venku, jak prosté. Kdo chce kam...
Baara - 06.07.09 21:48:18
m: tak rozhodně jsem neměla na mysli, že když ničím neobohacuješ, tak klidně můžeš jít do kytek. kolik lidí by tady pak zbylo?:-) jen že ty výlevy v médiích typu škoda, že zemřel tak mlád apod. jsou mimo mísu.
bizz - 06.07.09 21:09:03
Lemmy, ja taky! vsak ten clanek neni primarne o nem.. stana: a co cover Smooth Criminals od Alien Ant Farm? neprekonatelny!!!
pf - 06.07.09 20:01:31
s tím přínosem je to sporný, co je jeho osobní a co teamu, který okolo sobě měl. co mě trochu mrzí, že tady mj. nepadlo, že byl vlastně první, kdo tenhle model - umělec, jemuž desky někdo dodává na klíč a umělec tudíž funguje jako značka, jako marketingová nálepka, uvedl do osmdesátých let.
stana - 06.07.09 19:43:18
ten cover je od periphery kde misha hraje a fakt dobrej doporučuju poslechnout
annal - 06.07.09 18:42:44
BULB (Misha Mansoor) ma na poslednim demaci Jacksonum cover a ta pisnicka se jmenuje "Black or White";-D
lemmy - 06.07.09 17:54:11
sorry chief, ale já měl michaela fakt docela rád...
brutusáček - 06.07.09 17:37:15
tak přínos je dost subjektivní a o tom ten článek není.....článek je o byznysu a ten je úplně všude od hajzl papíru až po raketoplán
leif - 06.07.09 16:38:33
velmi zajímavé postřehy, dobrý článek. z mýho pohledu je příspěvek MJ do hudby NULOVEJ. i ten poslední názor o tom, že je to soumrak model a gramoprůmyslu je velmi chytrý. jen ty seznamy rádoby drsňáckých vulgarismů mě nebaví číst.
Satan.rap - 06.07.09 11:33:21
No ono to bude i trosku o soumraku model a smrti jedny z poslednich model gramoprumyslu....ano ten konec ma smysl i v tom kam se to vsechno bude vyvijet dal:-)))) Poukazuje to i na zrudnost virtualnich identit atd. Ovsem to uz bych chtel po nekterych jedincich moc, aby zkouseli premyslet:-))))
bizz - 06.07.09 11:27:50
ale neni to nic neobvyklyho samozrejme,deje se to furt a vzdy pri podobny udalosti. Lemmy,divim se tvy reakci,cekal jsem od tebe trosku neco jinyho
bizz - 06.07.09 11:21:49
Tak Majkl dal muzice a popkulture hodne,i ja sam na jeho dilo muzu rict respekt.Je skoda,ze takhle nekdo vubec muze dopadnout po tom,co dokazal,ale proste po dosahnuti vrcholu tady nasledoval jeste hlubsi pad. Nicmene clanek nam tady jen z vlastniho (ke konci i trochu IT) pohledu poukazuje,jaky hyeny jsme a jak Majkyho nakonec byznys postmortem rozebere jak legacka..
m - 06.07.09 10:30:08
Tohle je zajímavý názor, ale dalo by se to vyložit i tak, že když už nemáš co nabídnout (dát) čili nejsi přínosem, tak můžeš klidně chcípnout a nikoho to trápit nebude;-) V podstatě na tom i něco bude...
Baara - 06.07.09 10:13:10
Ten člověk dal populární hudbě hodně. Víc už by stejně nedal, tak co na tom, že umřel teď a ne za 10/20 let. To že se na tom spousta lidí hodlá přiživit tímhle článek asi nezměníme, ale je to zajímavý čtení. Proč ne.
m - 06.07.09 09:52:58
Elvenking's thoughts about Michael Jackson Posted on: 07/02/09 "We just wanted to spend a couple of words on the recent sad loss of one of the biggest (probably the biggest in many ways) music artists of our days, Michael Jackson. All of us have grown up listening to his music, and watching his incredible videos and we have always been fascinated by his magic. We feel terribly sorry for his premature death and we will surely miss him. R.I.P. Michael."
piTRs - 05.07.09 15:02:22
já myslím že příspěvek hodně v pohodě, minimálně jsem si ho na rozdíl třeba od mnohých recenzí s chutí přečet
Satan.rap - 05.07.09 12:42:28
:-))) ale jasne mas pravdu. Ovsem vem si treba umrel Rick Wright, coz teda celebrita byla. Jenze ten pan to mel tak srovnany, ze z nej blbe udelas takovej byznis...Ona prehnana popkultura se chova prave takhle:-)))
CrusT - 05.07.09 12:27:24
Satan.rap: jestli má Jackson v médiích místo nad povodněma nebo ne, mě nějak netrápí, stejně je to pro ně teď téma číslo 1, vem si že je to naprosto stejný jako když umřela Diana, ať se ti to líbí nebo ne :-) a navíc povodně už stejně odezněly, pokud vím, a to jestli si někdo koupil do sklepa sušičku na vlhký zdi fakt ve zprávách číst nepotřebuju...
lemmy - 05.07.09 09:19:38
chief: a neni snad tohle samo parasitismus svýho druhu?
bros - 04.07.09 21:05:43
ad hyenismus... abych řekl pravdu, vůbec mě to nepřekvapuje.
bros - 04.07.09 21:05:17
byl jsem zrovna pod stanem, když umřel, a nevěděl jsem, co se stalo, akorát na facebooku najednou spousta žádostí ať se přidám ke skupinám typu "Michael Jackson", "We miss you, Michael...", a moc jsem nechápal, o co jde...až když jsem uviděl "R.I.P. Michael" nebo tak něco, tak mi to konečně docvaklo...ten humbuk je mi odpornej, osobně je mi to docela jedno, že tady není.
Satan.rap - 04.07.09 20:56:32
To s tema povodnema, proc je Dzekson nad povodnema navic jeho prenos z pohrbu...
Satan.rap - 04.07.09 20:55:09
CrusT::-)))) naivita to neni, vtip je v tom, ze nez ten clovek vychladl uz meli obchodni zamer s domenou, ktera nabidne jeho fotky z pitvy. Vtip je v tom, ze nekdo preci musel vedet v jakym stavu ten clovek je a to ho chteli tahnout na turne. Hm naivita? Ne spis prekvapeni kam az dokaze clovek zajit. Znechuceni rozhodne a poradny? Davovy silenstvi totalni Jasksonovi pribylo za dva dny stotisic kamiku na myspacu. Lidi jsou totalni silenci. Mimochodem zijes v Cesky republice zajimaji te vic povodne nebo televizni prenos z pohrbu Majkla Dzeksona?
CrusT - 04.07.09 20:37:34
lemmy, já to poselství tohohle článku taky nepochopil...autopsy pictures je sice vrchol hnusu, ale očekávat, že všichni teď v duchu piety na jeho jménu přestanou chtít vydělávat je zas vrchol naivity...
666 - 04.07.09 19:00:29
ad ta pripominka staryho MjC, to me presne taky napadlo, jakkoliv se mi ta idea driv nelibila, je fajn, ze nebylo zapomenutu odkud MjC vzeslo :) Lepsi nez si nechat vybelit plet a tvarit se, ze sem nikdy nebyl cerna drzka :)
bizz - 04.07.09 19:00:04
Lemmy,Majkl je tady prece jen prostredek ke Strapovymu nihilo-misantropickymu flejmu.pockej,az to zabali Kaja:-)
666 - 04.07.09 18:57:40
preci kvuli hmyzimu breku a sukotu, kvuli pichani dobytecku do slabin...
bizz - 04.07.09 18:27:04
Blogovej rozjezd,tridni boj s parasitismem jednoho nasranyho (filozofujiciho) gastroalkace a samozrejme svatecni (Den nezavislosti-kdyby nahodou,sej helou tu JuEsEj) pripominka staryho Mjc
kot - 04.07.09 16:05:06
proc se prosim tohle zverejnovalo?
Kuba - 04.07.09 15:41:38
Teda to je článek.
lemmy - 04.07.09 14:57:19
jinak sem teda nepochopil o co v tomtočlánku jde. něco jako jackson je piča, novináři sou piče, vy všichn ste piče, jenom já sem král střap, kterej vám to všechno řekne?
Satan.rap - 04.07.09 11:45:28
666 - 04.07.09 10:47:55
n1, takhle jedovatou strelbu uz jsem dlouho necet, jak to nataguju na fejsbuk kurna :)
lemmy - 04.07.09 07:14:15
uffffffffffffff

Zkus tohle