Články

přeposlat článek tisknout

Ahumado Granujo, Four Seats For Invalides, V.O.H.

  • kdy: 30.11.2002
  • kde: Praha, Papírna

Sobotní večer bývá většinou bohatý na akce a leckdy se musíte rozhodnout nejen mezi dvěmi, ale i vícero programy. Tuto sobotu zvítězili domácí (čti pražští) ahumado.granujo, jejich největším trumfem oproti ostatním byl křest CD.
Velmi.obézní.hlava (v.o.h.) měla tu čest zahajovat tento koncert. Žánrově byla zřejmě nejblíže prostředí, ve kterém se koncert odehrával (pro neznalé podotknu, že papírna je squat), avšak jejich - nemohu říct, že špatný - punk není můj šálek čaje. Texty a zpěv mi k srdci nepřirostl, ale oproti některým známějším punkovým kapelám umějí alespoň hrát.
Druzí samozřejmě nebyli hvězdy večera AG, ale Four.Seats.For.Invalides. A je to lopaťárna, kterou jsem dlouho neviděl! Skvělý moderní nářez s vynikajícím bubeníkem a klávesákem. Škoda jen, že klávesy a programované věci nedostali více prostoru. Bubeník ukázal, že není třeba hrát nějak přehnaně komplikovaně, hlavně, když je vše zahráno přesně.
JZD Jesenice rozpoutalo svou neuvěřitelnou agrární šou v čele s předsedou Krkovičkou. A byla to, páni, zabijačka! Jitrničky a jelítka, jemně kořeněná. Nechyběl ani RUM, kterým křtil sám velký JB feat. Tomáš Stulík, nový přírůstek v kravíně. Pro abstinenty byl k dispozici mosht řádně hustý. Samozřejmě pro ty, co prožívali absťák byl připraven banánový dort.
Akce brzy skončila, a tak někteří odvážlivci nasedli na drožky a pokračovali v rozjeté párty. Naštěstí nesněžilo a tak nebyla cesta nijak nebezpečná.

Jiné názory


Přispěj do diskuze

zobrazit vše

že by byl i v neděli na napalmu?Minule v telicich(s nasum) byl a moje překvapení neznalo mezí!!!na otázku kde se tam bere odpověděl,že prej h o všichni srovnávaj s Fialkou a to že ne!!!On se nezdá!!!

ale kdyz se Strap muze zviditelnit a predvadet, tak jde do toho!!! ;)

Ty vole,to není možný,že si pozvali střapa jako kmotra!!!Vždyť střap tuhle hudbu nemůže ani cejtit :-))))))) !!!!!!

já nebýt žádný češtin. Já zde být jen kratkou chvýli. Je to napsané záměrně jinak, ale možná se mi to dostatečně nepovadlo, takže z toho nebude mít asi vícero češtinářů radost.

né u diskusí, ale v tom příspěvku!

u diskusí si z toho hlavu nedělám, to ty recenze... zalezl bych si do nejzaššího metalového koutečku...

jajdá, tohle musel bejt zvěřinec. nevim co kdo má, ale já myslim že příspěvky tohohle typu dělají z marasu (jedinej) zajímavej mödlzin..........ale ta čeština, za to by tě šoutouš vytahal za famfulínka!

u Střapa je to fakt divný...... :-))

aktuálně

diskuze